8/9/14

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Το Σάββατο 30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά αγώνας δρόμου 10 χλμ στο Κορινό Πιερίας. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Μπέλτσιος Βασίλης.

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε για 28η χρονιά με επιτυχία ο ορειβατικός μαραθώνιος Ολύμπου. Και φέτος, όπως κάθε χρόνο αρκετοί αθλητές του Συλλόγου μας έδωσαν το παρών. Φέτος έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι: Βαρσάμης Δημήτριος, Γραμματικός Δημήτριος, Κουκουρίκης Κωνσταντίνος, Δοξαράς Γεώργιος και Καρβέλος Ιωάννης.

Ενώ σε ανώμαλο αγώνα δρόμου 10 χλμ που έγινε στα Γρεβενά έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής του Συλλόγου μας Γκισάκης Γιάννης.
Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα δόθηκε η εκκίνηση του 1ου Φειδιππίδειου δρόμου με εκκίνηση την πόλη των Αθηνών και τερματισμό τη Σπάρτη. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος έπρεπε να καλύψουν 245 χλμ με τα πόδια. Ο αγώνας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους όσους συμμετείχαν είτε σαν αθλητές είτε σαν εθελοντές και η προσπάθεια όλων ήταν υπεράνθρωπη. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συμμετείχε σε αυτό τον πρώτο αγώνα τόσο με αθλητές όσο και με εθελοντές, ενώ θέλει να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν.

Μετά τον τερματισμό, στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.