23/9/14

Οι συμμετοχές του Συλλόγου

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου η αγωνιστική δραστηριότητα υπήρξε πλούσια σε όλη την Ελλάδα. Αγώνες δρόμου διοργανώθηκαν σε πολλές πόλεις. Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων έδωσε δυναμικό παρών σε πολλούς από αυτούς με αρκετούς αθλητές.

Για 8η χρονιά διοργανώθηκε ο καθιερωμένος πλέον γύρος λίμνης Ιωαννίνων, συνολικής απόστασης 30 χλμ. Στο συγκεκριμένο αγώνα κάθε χρόνο τρέχουν αρκετοί δρομείς από όλη την Ελλάδα. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές μας: Χατζηγιάννης Γιώργος (1ος στη γενική κατηγορία), Αργυρούλης Ιωάννης, Δράμης Κων/νος, Δημόπουλος Αθανάσιος και Πέτρου Ιωάννης.
Ταυτόχρονα διεξάγεται και αγώνας 10 χλμ. Στο συγκεκριμένο αγώνα έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο Αργυρούλης Βασίλης.

Στην Καστοριά πραγματοποιήθηκε το Run Greece με επιτυχία. Στον αγώνα 21.100 μέτρων έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές μας: Καραζήσης Χρήστος, Φράγγος Χρήστος, Ντούμος Ευάγγελος και Μπέλτσιος Βασίλειος.

Συμμετοχή είχαμε και στο Καβούσι στην Ιεράπετρα Κρήτης όπου για 3η χρονιά πραγματοποιήθηκε ορεινός αγώνας συνολικής απόστασης 21.100 μέτρων. Για το Σύλλογό μας έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής Μπίτος Γιάννης.

Την ίδια μέρα έγινε ο ημιμαραθώνιος βουνού Ελλέβορος. Σε αυτό τον αγώνα έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές του Συλλόγου μας, Νάτσης Νίκος και Καρβέλος Γιάννης.

Ο Σύλλογος θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τον τερματισμό τους. 

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνεχίζουν τη συνεργασία τους και διοργανώνουν αυτή τη φορά στις 16 Οκτωβρίου κ ώρα 19:00 Αθλητική ημερίδα. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.