25/11/16

5ος Συμβολικός Αγώνας στη Μνήμη του Νικόλαου Νίντου


5ος Συμβολικός Αγώνας στη Μνήμη του Νικόλαου Νίντου

Tην Παραμονή Χριστουγέννων -  Σάββατο 24/12/2016, θα γίνει ο 5ος Συμβολικός Αγώνας στη μνήμη του Νικόλαου Νίντου.
Αγαπητοί συνάδελφοι – δρομείς.
Με αίσθημα τιμής και συγκίνησης σας προσκαλούμε στο καθήκον μας, απέναντι στον ΄΄ΑΙΩΝΙΟ ΔΡΟΜΕΑ-Νίκο Νίντο΄΄ και για αυτό προκηρύσσουμε τον ΄΄5ο Συμβολικό Αγώνα Μνήμης του Νίκου Νίντου΄΄

Η διαδρομή του αγώνα –ίδια κάθε χρόνο- θα είναι 10 χλμ., όσα και τα χλμ. του τελευταίου αγώνα του Νίκου. Θα γίνει εντός της Πανεπιστημιούπολης, περιοχή όπου προπονούνταν ο Νίκος. Ο αγώνας θα είναι συμβολικός και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι το επιθυμούν σε όλη τη διαδρομή των 10 χλμ. ή σε μέρος αυτής. Δεν θα γίνει χρονομέτρηση του αγώνα, δεν θα δοθούν μετάλλια ούτε θα βγει κάποια κατάταξη.
Σκοπός του εν λόγω αγώνα είναι να τιμήσουμε τη μνήμη του αξέχαστου φίλου μας αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε τη δρομική κοινότητα ώστε να κάνει συχνά ιατρικές εξετάσεις.
Παράλληλα καλούμε τους δρομείς και τους δρομικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα να οργανώσουν τις αντίστοιχες ομάδες, προκειμένου να διεξάγουν την ίδια μέρα και ώρα, τον αντίστοιχο συμβολικό αγώνα των 10 χλμ. Όπως και πέρσι δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα ήταν χαρά μας να οργανώσουν αντίστοιχους δρομικούς αγώνες στη μνήμη του Νίκου. Για την πόλη της Λάρισας και τις γύρω περιοχές παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Απόστολο Γούλα (τηλ. 6932752733) προκειμένου να ενημερωθείτε για τον συμβολικό αντίστοιχο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας, την ίδια μέρα και την ίδια ώρα!

Έναρξη του αγώνα: 10 πμ.

Αφετηρία του αγώνα: Στο στάδιο της Πανεπιστημιούπολης – στο πλάι του σταδίου, είσοδος από Ούλωφ Πάλμε.

Παροχές: Θα υπάρχουν μπουκάλια με νερό στην αφετηρία-τερματισμό.
Συμμετοχές-πληροφορίες:  Δεν θα κρατήσουμε πριν τον αγώνα συμμετοχές. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να  τηλεφωνήσετε στο 6936853165 (Γορανίτης Παύλος). Στον αγώνα θα παρευρίσκονται μέλη της οικογένειας του κυρ Νίκου, τα οποία θα μας βοηθήσουν και στα όποια οργανωτικά.

Ευχαριστούμε πολύ!
Δημήτριος Π. Κουκουλάρης
Ιορδάνης Σαριόγλου
Απόστολος Γούλας

Παύλος Γορανίτης