29/11/22

4ο Agrinio Night Run & Santa Run

 Ο Φιλαθλητικός  Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου διοργανώνουν τον 4ο  Agrinio Night Run & Santa Run,   ημέρα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022. Ο Αγώνας είναι αφιερωμένος στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΟΓΑ.

Αγώνας δρόμου : 1000 μέτρα για μικρά παιδιά ηλικίας έως  13 ετών  & 5000 μέτρα για μεγάλους 14 ετών και πάνω.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «4ο Agrinio Night Run & Santa Run – Τρέχουμε  για τη Ζωή».

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Πέμπτη  29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ: ΑΓΡΙΝΙΟ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ 5 km: ώρα 19:00  Κεντρική πλατεία Αγρινίου (πλατεία Δημοκρατίας)

Αφετηρία- Διαδρομή 5000 μέτρων: Kεντρική πλατεία Αγρινίου – Μπαιμπά – Θεοτοκοπούλου- Αγ. Χριστοφόρου –Υψηλάντου – Ι. Σταικου – Σαλακου-Καζαντζή-Τσικνιά– Πλατεία Ειρήνης – Σκαλτσοδήμου – Βλαχοπούλου – Προυσσιωτισσης-Καζαντζάκη– Ε. Βενιζέλου-Ηρώων Πολυτεχνείου – Πλατεία Χατζοπούλου – Δαγκλή – Μακρή-Γοργοποτάμου- Παναγοπούλου-Χαριλάου Τρικουπη.

Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 km: ώρα 18:30  Κεντρική πλατεία Αγρινίου (πλατεία Δημοκρατίας)

Αφετηρία- Διαδρομή 1000 μέτρων: Kεντρική πλατεία Αγρινίου – Παπαστράτου – Σουλίου – Ζωοδόχου Πηγής – Σ. Τσικνιά – Καζαντζη – Ηλ. Ηλιού .

Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο.
ο Αγώνας θα γίνει με την υποστήριξη της Τροχαίας Αγρινίου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΠΑΘΛΑ

Στο Αγώνισμα των 5 km, στους τρεις (3) πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα και δώρα.

Σε όλους τους αθλητές-τριες  που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

 

Έγραφες του Αγώνα:  Ημερομηνία έναρξης εγγραφών ημέρα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022.  Οι εγγραφές των αγώνων θα είναι μέχρι Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2022.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 5 km & 1 km  θα γίνονται:

  1.  online  στη φόρμα εγγραφών της ιστοσελίδας μας
  2. Πρώην Σιδηροδρομικός σταθμός Αγρινίου -Λορέντζου Μαβίλη (παλιός σταθμός τρένων).

Οι  ανήλικοι αθλητές και αθλήτριες του δρόμου του ενός (1) km μπορούν αντίστοιχα να δηλώσουν συμμετοχή με τους παραπάνω τρόπους με απαραίτητη προϋπόθεση  τη κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης από τον Γονέα ή  κηδεμόνα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

θα έχει πλήρη ιατρική κάλυψη (ασθενοφόρα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκονται στην αφετηρία, της διαδρομής.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή -τρια, που θα συμμετέχουν στα 5 km αφού όλοι οι συμμετέχοντες – χουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Η Αθλητική – Πολιτιστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τον σύλλογο μας σε συνεργασία με τον Δήμου Αγρινίου θα υλοποιηθεί με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα (ΚΥΑ ή Νομοθεσία) και της ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοικτούς χώρους σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία covid19. 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά,  μελομακάρονα,  ρόφημα σοκολάτας.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε συμμετέχων στα αγωνίσματα 5 & 1 χιλιομέτρων, θα καταβάλλει το αντίτιμο στα 5 & 1  km δέκα  (10) ευρώ. Οι συμμετέχοντες στα 5 km κατά την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν τεχνικό μπλουζάκι του Αγώνα, ενώ στα μικρά παιδιά των 1km  θα παραλαμβάνουν στολή Αϊ  Βασίλη ή τεχνικό μπλουζάκι.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατά την εγγραφή τους οι αθλούμενοι  και με την παραλαβή των αριθμών θα καταβάλλεται στο Σύλλογο  το παραπάνω αντίτιμο των δέκα (10) ευρώ. Τα έσοδα του 4ου Agrinio Night Run & Santa Run θα διατεθούν  στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΟΓΑ.