21/11/22

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ - Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ  ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Η αρχή μιας συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων!

Ο Σύλλογος Δρομέων Ελπίδας και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας με υψηλό το αίσθημα ευθύνης της Κοινωνίας των Πολιτών, με αξίες και ιδέες που αφορούν σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας και υποστηρίζοντας έμπρακτα το δικαίωμα όλων των ανθρώπων σε κάθε θετική έκφανση της ζωής, ταυτίζουν τις δράσεις τους . 


Τα μέλη Δ.Σ των δύο οργανισμών πραγματοποίησαν συνάντηση το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Παναθηναικό στάδιο, σε τελετή παράδοσης /παραλαβής ενός αναπηρικού δρομικού αμαξιδίου ΗOYT, το οποίο προσφέρεται απο τους Δρομείς Ελπίδας στον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας με σκοπό να γίνει πιο ευρεία η συμπερίληψη των ΑμεΑ στα δρομικά αθλητικά γεγονότα ανα την χώρα.


Στην Συνάντηση παρερεύθησαν εκ μέρους του Συλλόγου Δρομέων Ελπίδας η Πρόεδρος κα. Μαρία Ελουίζα Σταβάρα, η Γ. Γραμματέας κα. Αδαμαντία Ακουμιανάκη και η υπεύθυνη οργάνωσης αγώνων κα. Χαρά Λειβαδίτη.

Εκ μέρους τους Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας παρερεύθησαν ο πρόεδρος κ. Γούλας Απόστολος , ταμίας κ. Γκέτσιος Κώστας και το μέλος κ. Γούλας Νικόλαος.  


 Απώτερος σκοπός και των δυο Συλλόγων είναι να προωθήσουν ακόμα περισσότερο την ισότιμη πρόσβαση και συμπερίληψη των ανθρώπων με αναπηρία στις αθλητικές δρομικές εκδηλώσεις, για έναν κόσμο πιο δίκαιο, γεμάτο χαμόγελα!


 

Για το Δ.Σ του Συλλόγου                                                      Για το Δ.Σ του Συλλόγου                                                                                           

 Δρομείς Ελπίδας                                                              Μαραθωνοδρόμων Λάρισας

                                  

                                                

Μαρία Ελουίζα Σταβάρα                                                       Γούλας Απόστολος