21/11/19

Η VASP MEDICAL στο ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL 4

Η VASP MEDICAL στο ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL 4

To Carni Life Ultra είναι Συμπλήρωμα Διατροφής σε φακελίσκους. Περιέχει L Carnitine (L Carnitine Tartrate) 1mg και Πράσινο Τσάι. H σύστασή του προσφέρει αύξηση στην αντοχή, ενίσχυση και ενδυνάμωση των μυών καθώς και μείωση του λιπώδη ιστού. Κάθε κουτί περιέχει 16 φακελίσκους και η συνιστώμενη δόση είναι ένας φακελίσκος την ημέρα σε 100ml νερό. Ελληνικό Προιόν Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ. Υπέροχη γεύση Λεμόνι και Στέβια.

Το Gluco Life Ultra είναι Συμπλήρωμα διατροφής και περιέχει Θειική Γλουκοζαμίνη, Θειική Χονδροιτίνη, MSM, Μαγνήσιο και Βιταμίνη C. Προσφέρει διατροφική υποστήριξη για υγιείς αρθρώσεις και χόνδρους. Ο συνδυασμός όλων των δραστικών συστατικών είναι απαραίτητος για τη φυσική προστασία των αρθρώσεων και των ιστών. Κάθε κουτί περιέχει 16 φακελίσκους και η συνιστώμενη δόση είναι ένας φακελίσκος την ημέρα σε 100ml νερό. Ελληνικό Προιόν Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ. Γεύση Rasberry και Στέβια.
Το VASPORAL Electrolytes είναι φόρμουλα Ηλεκτρολυτών (σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) με Ψευδάργυρο και Μαγνήσιο. Στοχεύει στην άμεση ενυδάτωση του οργανισμού κάτι που επιτυγχάνεται με την παρουσία Ψευδαργύρου. Σε 16 φακελίσκους με ευχάριστη γεύση μπανάνας και Στέβια. Ελληνικό Προϊόν Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ.