1/9/20

NEW LOGO «Γουμαροστάλι»

 NEW LOGO ---> Για να κατασταλάξεις κάπου, πρέπει πρώτα να ζήσεις την εμπειρία, να τη ζυμώσεις στο μυαλό σου, να διαπεράσει το πετσί σου. Σκεφτήκαμε την ιδέα του κάθετου μιλιού στον Όλυμπο και αποφασίσαμε τελικά να υιοθετήσουμε έναν νέο Blary (Μπλάρι=Μουλάρι) λίγο πιο συνοφρυωμένο, λίγο πιο συννεφιασμένο, από τις δυσκολίες της διαδρομής. Μας κοιτά με μισό μάτι, θέλοντας να μας πει κάτι για τους ανελέητους ανήφορους της ράχης που συνηθίζει να τριγυρνά, βοσκώντας χορτάρι τα καλοκαίρια. 

Και μαζί με τον Μπλάρι, υιοθετούμε οριστικά και το όνομα «Γουμαροστάλι». Μπορεί η λέξη «’Ολυμπος» να έχει τη σημειολογία της και τη λάμψη της, όμως εκείνο που κυριαρχεί στο κάθετο μίλι είναι η λέξη ΓΟΥΜΑΡΟΣΤΑΛΙ. Κι αν δεν είναι διάσημη όσο το βουνό που τη φιλοξενεί, δεν μας πειράζει είναι αυθεντική και βγαλμένη από τον απλό λαό, με αυτήν θα πορευτούμε, αυτή εκφράζει και τη δική μας φιλοσοφία.
Αυτό λοιπόν είναι το λογότυπο με το οποίο ο νέος αγώνας θα πορευτεί στις ανηφόρες του Ολύμπου. Πρώτη μας συνάντηση, η 4η Οκτωβρίου!
ΥΓ. Ευχαριστίες στον γραφίστα, συναθλητή και φίλο
Christos Dartsis
για το δημιουργικό!