9/9/20

Υπαίθριος Ζωή

 Καλό Φθινόπωρο


Οι εκδρομές του συλλόγου θα ξεκινήσουν σταδιακά, αρχικά στο ορειβατικό τμήμα και κατόπιν στο τουριστικό. Οι πολυήμερες εκδρομές του Σεπτεμβρίου, με βάση το ετήσιο πρόγραμμα, δε θα γίνουν.
Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το ορειβατικό τμήμα θα περπατήσει στον Όλυμπο, από την Αγία Τριάδα Βροντούς, στο καταφύγιο Κρεβάτια και έως τη ράχη Μεσονήσι.
Αναχώρηση στις 07:00πμ από το χώρο της λαϊκής της Τετάρτης και στις 09:00πμ θα ξεκινήσει η πορεία. Αρχηγός θα είναι ο Κούκος Δημήτριος
Η μεταφορά θα γίνει με ΙΧ (αν μπορείτε κανονίστε από πριν τις παρέες). Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από Τρίτη έως Παρασκευή το βράδυ 19:00μμ – 21:00μμ στο 2410 250818, καθώς η ύπαρξη ή όχι ΙΧ και τον πιθανό αριθμό ατόμων που προτίθεται να μεταφέρει.

Ο σύλλογος επαναλειτουργεί μερικώς τα γραφεία του τηρώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία. Θα είναι ανοικτά τα απογεύματα από Τρίτη έως Παρασκευή 19:00μμ – 21:00μμ. Τα βράδια της Τετάρτης όπου βρισκόμασταν στο χώρο των γραφείων, σταματούν μέχρι νεώτερης οδηγίας.