2/9/20

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ LOST TRAIL !!!

Λιτόχωρο, 2 Σεπτεμβρίου 2020

Η οργανωτική ομάδα του "Salewa Lost Trail" ενημερώνει τους φίλους αθλητές που δήλωσαν ήδη συμμετοχή ή προτίθενται να δηλώσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες, ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά, όπως προγραμματίστηκε από πέρυσι ακόμα! Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να επιβεβαιώνουμε κάθε λίγες ημέρες το αυτονόητο, οφείλουμε όμως να το πράττουμε, καθώς οι εξελίξεις το επιβάλουν (μόλις χθες κυκλοφόρησε σχετική ανακοίνωση-οδηγία από την ΓΓΑ, η οποία δεν μας αφορά ωστόσο).
Σε σημερινή μας δια ζώσης επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου, λάβαμε την αυτονόητη απάντηση εκ μέρους των αστυνομικών αρχών: εφόσον δεν δημιουργείται συγκέντρωση μεγαλύτερη των 50 ατόμων, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να διοργανώσουμε τον αγώνα μας. Σημειώνουμε πως το Lost θα πραγματοποιηθεί με το ίδιο πρωτόκολλο όπως το Mythical τον περασμένο Ιούλιο, κάτι που τονίσαμε στην σημερινή μας επικοινωνία με τις Αρχές. Αυτό περιλαμβάνει ατομικές εκκινήσεις με φθίνουσα σειρά δυναμικότητας και αρκετά ακόμα μέτρα, που αποκλείουν τον συγχρωτισμό των αθλητών.
Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τη συμπλήρωση των 150 συμμετοχών αυστηρά!
Σε περίπτωση καθολικού lockdown στη χώρα, εξέλιξη απευκταία, η διοργάνωση θα επιστρέψει πίσω στους αθλητές το ποσό που δεν έχει ήδη διατεθεί σε κόστη του αγώνα.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, εργαζόμαστε πάντα με διάθεση και πάθος να υλοποιούμε τα κοινά μας οράματα.
Η Οργανωτική Ομάδα