9/7/14

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1– 3 ΚΑΙ 10 ΧΛΜ «ΠΛΑΤΑΝΑΣ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1– 3 ΚΑΙ 10 ΧΛΜ «ΠΛΑΤΑΝΑΣ»,

 Δ.Δ. ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, 
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΩΝ ‘Η ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ’’ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΞΥΛΙΘΙΩΤΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ’’  ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟΝ 2o ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΠΛΑΤΑΝΑΣ». ΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ:
ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΛΑΤΑΝΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΤΗ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ, ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ – ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΤΟΥΛΙ (ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΥΚΩΝ), ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ’’ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 5 ΧΛΜ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ.
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ, ΣΤΟ 2.5, 5 & 7.5 ΧΛΜ. ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ  ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟΝ κ. ΚΑΛΙΓΙΩΡΓΗ ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΗΛ. 6948823042


ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 150 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΑ ΠΡΟΣ ΓΕΦΥΡΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ