19/7/14

4ος «Δρόμος των Μουσών»


Π  Ρ  Ο  Κ  Η  Ρ  Υ  Ξ  Η
     4ου Αγώνα Δρόμου Βουνού στην Άνω Μηλιά Πιερίας
       
      Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας με τη συνεργασία  της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας  διοργανώνουν, για τέταρτη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» στην Άνω Μηλιά. Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας για παιδιά  ηλικίας 8-12 ετών.

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:    ΚΥΡΙΑΚΗ 27/7/20014 ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ.

2.  ΤΟΠΟΣ:                  ΑΝΩ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 
- Δρόμος Βουνού 16.300 μέτρων για αθλητές  βετεράνους  καθώς και ανεξάρτητους   αθλούμενους  Άνδρες  και Γυναίκες.    
- Δρόμος Βουνού 1.150 μέτρων για Αγόρια και Κορίτσια 8-12 ετών.

4. ΔΙΑΔΡΟΜΗ:   Η Αφετηρία και ο Τερματισμός είναι στην Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, της Άνω Μηλιάς Πιερίας. Η διαδρομή είναι κυκλική. Ο αγώνας περιλαμβάνει περίπου 1.500 μέτρα άσφαλτο, 3.300 μέτρα μονοπάτια και τα υπόλοιπα 11.500 μέτρα δασικοί δρόμοι ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Η αφετηρία είναι σε υψόμετρο 950 μέτρων και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1450 μέτρα. Στη διαδρομή θα υπάρχουν τρεις σταθμοί εφοδιασμού νερού και τρεις πηγές.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 16.300 μ. έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών. Για τον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2002 έως το 2006. 

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2014 στο  email: anomilia@yahoo.gr και θα αναφέρεται απαραίτητα  η ημερομηνία γέννησης. Για τα παιδιά η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι την Κυριακή 27/7 10 πμ στη Γραμματεία του Αγώνα. 

7. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα υπάρχει συμβολική συνδρομή 5 € υπέρ του διοργανωτή Συλλόγου. Τα χρήματα θα διατεθούν για την βελτίωση και επέκταση των μονοπατιών  και θα εισπράττεται κατά την ώρα παραλαβής του νούμερου. Για τα παιδιά η συμμετοχή θα είναι δωρεάν. 

8. ΕΠΑΘΛΑ:  Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα και καπέλα στο σημείο τερματισμού
Κύπελλα: Θα δοθούν στους πρώτους κάθε κατηγορίας ενηλίκων καθώς και στον μεγαλύτερο ηλικιακά συμμετέχοντα. Επίσης θα προσφερθεί και  πακέτο  μικρογεύματος. 
  
9. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών-τριών.

10. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: Όλοι οι αθλητές -τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες  ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν  με δική τους ευθύνη. Τα παιδιά δηλώνονται και θα τρέξουν με ευθύνη των γονέων τους.

11. Στους αγώνες θα υπάρχει γιατρός καθώς και ομάδα διάσωσης με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υποστήριξη του Αγώνα.

12Τεχνικός Υπεύθυνος του Αγώνα ορίζεται ο κ. Βαρυτιμίδης Χάρης (τηλ. 6945758856), ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας –Ημαθίας και  στον οποίο, θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι, πριν και κατά την ημέρα των αγώνων, για κάθε Τεχνικό θέμα.
    
  Για τον Εκπολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο  της Άνω Μηλιάς Πιερίας και  την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας –Ημαθίας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                

Γιάννης Πούλιος                   Θεόδωρος Διαμαντόπουλος