4/7/14

Οι πρόσφατες συμμετοχές του Συλλόγου

Την Κυριακή 8 Ιουνίου η αγωνιστική δράση του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ήταν πλούσια, καθώς οι αθλητές του έλαβαν μέρος σε αρκετούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα:

Στον 6 Ζήσειο αγώνα 10 χιλιομέτρων που διεξήχθη στην Άνω Κόμη Κοζάνης, έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής μας, Παπατζέλος Σταύρος.

Στον 3ο Ημιμαραθώνιο ‘Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη’ που έγινε στην καταπράσινη Σκιάθο έλαβε μέρος και τερμάτισε επιτυχώς ο αθλητής μας, Αντωνούλας Αθανάσιος.

Tην ίδια μέρα έγινε για ακόμη μια χρονιά το Alonissos Challenge. Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει δύο αγώνες, τον πρώτο συνολικής απόστασης 30 χλμ και τον δεύτερο απόστασης 10 χλμ. Στον αγώνα των 30 χλμ οι αθλητές του Συλλόγου μας που έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς είναι οι: Νάτσης Νικόλαος (2ος στη γενική), Μεζίνης Οδυσσέας (3ος στην γενική) και Κουκουρίκης Κων/νος. Ενώ στον αγώνα των 10 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι: Γκουτζουρέλας Νίκος (3ος στη γενική) και Κασιωτάκης Αλέξανδρος. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι οι τρείς αθλητές μας που έτρεξαν στον αγώνα των 30 χλμ, Νάτσης Ν., Μεζίνης Ο. και Κουκουρίκης Κ., πήγαν στην Αλόννησο με κανό. Για την ακρίβεια ξεκίνησαν από το Βόλο με τα κανό και στη συνέχεια πέρασαν από Σκιάθο και Σκόπελο, χωρίς στάση, για να καταλήξουν στην Αλόννησο όπου και έλαβαν επιτυχώς μέρος στον αγώνα τρεξίματος, συνολικής απόστασης 30 χλμ. 

Συμμετοχή είχαμε και στο run Matala, στην Κρήτη, όπου στον αγώνα συνολικής απόστασης 11 χλμ έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι αθλητές μας: Μπίτος Γιάννης και Σκρούμπης Γιάννης.

Την Κυριακή 22 Ιουνίου έγινε στη Λίμνη Πλαστήρα για δεύτερη χρονιά ο τριαθλητικός αγώνας XTERRA, ένας αγώνας σε πανέμορφο τοπίο και με πλούσιες συγκινήσεις. Στο συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος είχε μεγάλη επιτυχία έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές του Συλλόγου μας. Στο ατομικό: Γραμματικό Δημήτριος και Τσιολάκης Τάσος. Ενώ στο ομαδικό οι αθλητές μας που δημιούργησαν δύο ομάδες ήταν: Δεδούσης Νίκος, Κοσμάς Παναγιώτης, Χατζής Κώστας και Χατζηιωάννου Ιωάννης.

Η ομάδα των αθλητών μας που συμμετείχε στο XTERRA
Το Σάββατο 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε για 47η φορά ο καθιερωμένος Καραισκάκειος δρόμος συνολικής απόστασης 25 χλμ. Ο αγώνας με εκκίνηση την πόλη της Καρδίτσας και τερματισμό στο Μαυρομάτι είχε φέτος ρεκόρ συμμετοχών. Για το Σύλλογό μας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Καραζήσης Χρήστος (1ος στην κατηγορία του), Γούλας Απόστολος (2ος στην κατηγορία του), Πατήθρας Γιώργος (3ος στην κατηγορία του), Κυργιαννής Θάνος (2ος στην κατηγορία του), Νάτσιος Αντρέας (1ος στην κατηγορία του), Γκέτσιος Κων/νος, Φαλτσής Βασίλειος, Φράγκος Χρήστος και Μπλάντας Βασίλειος (3ος στην κατηγορία του).

Οι αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στον 47ο Καραϊσκάκειο αγώνα δρόμου.
Ενώ την ίδια μέρα, σε κοντινή απόσταση, και συγκεκριμένα στο Περτούλι Τρικάλων, έγινε για πρώτη φορά αγώνας συνολικής απόστασης 10 χλμ. Για το Σύλλογό μας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Αργυρούλης Ιωάννης, Αργυρούλης Βασίλειος, Παπαστεργίου Κων/νος και Μπροζιούτης Πέτρος.

Οι αθλητές του συλλόγου μας στο Περτούλι Τρικάλων.
Ακόμη, την Κυριακή 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο ωραίους και απαιτητικούς αγώνες στη χώρα μας ο Olympus Marathon. Για το Σύλλογό μας έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς οι εξής αθλητές: Φλωράς Θάνος, Γραμματικός Δημήτρης, Χατζηιωάννου Ιωάννης και Δοξαράς Γεώργιος.


Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.