18/7/14

Αγώνας Υπεραπόστασης 70 χλμ - Κρόνιον Πέρασμα

ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ-ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 70 ΧΛΜ.
ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, 19/07/2014

Ο Μηχανισμός στήθηκε
Όλα θα είναι πανέτοιμα, όταν έρθετε να τρέξετε στον Πάρνωνα – το Ιερό Βουνό του Κρόνου, του πατέρα των Θεών!!!


Φίλοι δρομείς,

Μετά από κόπους αρκετών μηνών, από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όλα είναι πανέτοιμα για τον αγώνα υπεραπόστασης ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί φέτος, στην περιοχή του Πάρνωνα, στον Αγ.Πέτρο Κυνουρίας στις 19/07/2014. Όλα είναι πανέτοιμα και οι δρομείς, θα βρουν μία άρτια ενδεχομένως οργάνωση, όπου όλα έχουν στηθεί με βάση το πρόγραμμα και την οργάνωση που είχαμε προγραμματίσει. Τα όποια λάθη και παραλείψεις εντοπίσετε, θα θέλαμε να μας τα υποδείξετε μετά τον αγώνα, προκειμένου να βελτιωθούμε στις επόμενες διοργανώσεις.

Σας υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα του αγώνα:

Παρασκευή 18/07/2014:

19.00 – 21.30: Μοίρασμα αριθμών & τσιπ στην Κεντρική Πλατεία Αγ. Πέτρου

21.30:              Pasta party στο ξενοδοχείο Πάρνων

Σάββατο 19/07/2014:

05.00:              Αναχώρηση πούλμαν διοργάνωσης από Αθήνα – πλ. Μεταξουργείου (HOTEL STANLEY)

08.00:              Άνοιγμα γραμματείας αγώνα στον Αγ.Πέτρο

08.30:              Αφιξη πούλμαν με δρομείς

09.40:              Πληροφορίες προς δρομείς

10.00:              Εκκίνηση αγώνα

20.00 – 20.30: Τερματισμός αγώνα

20.30:              Απονομές – τελετουργικό – μικρή δεξίωση

22.00 – 22.30: Αναχώρηση πούλμαν για Αθήνα

Κυριακή 20/07/2014:

Ελεύθερη μέρα. Προτείνεται μπάνιο στην θάλασσα στο κοντινό Παράλιο Άστρος ή στο Κιβέρι ή στο Ναύπλιο

Επίσης Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμεότι λόγω του ότι υπέπεσε στην αντίληψή μαςνα υπάρχουν αρκετά μελίσσια εκατέρωθεν της διαδρομήςτα οποία στο σύνολό τους είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑμιας και δεν πρέπει να βρίσκονται δίπλα στον δρόμοεμείς σαν διοργάνωση και μεσω του ΦΟ ΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΝΩΝΑ και των δασονόμων, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες πλην νόμιμες διαδικασίες για την απομάκρυνσή τους!

Εντούτοις μιας και βρισκόμαστε στην Ελλάδαόπου καθείς κάνει ότι θέλειδεν απομακρύνθηκαν όλα τα μελίσσιαοπότε υπάρχει ενδεχόμενονα τρέχετεανάμεσα σε μέλισσεςοπότε ο κίνδυνος που ελλοχεύει από τσίμπημα μέλισσαςνα είναι μεγάλος.Εντούτοις εμείς, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνταιγια το ενδεχόμενο τσιμπήματοςΕάν κάποιος συνάδελφος δρομέας ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΩΝΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΩΣΤΕ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥΣΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΤΥΧΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Τέλος μιας και εκεί που γίνεται ο αγώνας, είναι υψόμετρο, κατά τις βραδυνές ώρες υπάρχει αρκετή δροσιά, οπότε καλό θα ήταν να έχετε ένα ρούχο φθινοπωρινό, προκειμένου να αντιμετώπισετε τις τυχόν χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Με μεγάλη μας χαρά και προσμονή, σας περιμένουμε στον Πάρνωνα – το Ιερό Βουνό του Κρόνου – του Πατέρα των Θεών!!!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ