5/11/17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΣΛΜΑ -Υ 35ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

35ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ & ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10ΧΛΜ & 5ΧΛΜ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ – Υ) ευχαριστούν και συγχαίρουν τους Δρομείς - Μέλη της ΕΟΣΛΜΑ – Υ  που για μια ακόμη χρονιά ξεπέρασαν τις 5.000 εγγραφές δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ με τους Συλλόγους  Μέλη της ΕΟΣΛΜΑ –Υ.


Επίσης ευχαριστούν τους Δρομείς – Μέλη της Ομοσπονδίας γιατί με την συμμετοχή τους ενισχύετε το Κοινωνικό Έργο της ΕΟΣΛΜΑ – Υ που σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ διαθέτει το συνολικό ποσό εγγραφής σε αδύναμες Κοινωνικές Ομάδες  -Ιδρύματα της χώρας μας.

Εύχονται σε όλους τους Δρομείς που θα λάβουν μέρος στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας  ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ. Επίσης εύχονται στη διοργανώτρια αρχή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Προσκαλούμε τα Μέλη των Συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ – Υ που θα έρθουν στην EXPO του Μαραθωνίου στο TAE KBO NTO  στο Φάληρο το τριήμερο 9-10-11 Νοεμβρίου να μας επισκεφτούν στο περίπτερο της ΕΟΣΛΜΑ – Υ που θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο.

Θα είναι χαρά μας να σας ευχαριστήσουμε και να σας ευχηθούμε να έχετε καλό και ασφαλή τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Ο Πρόεδρος                           τα Μέλη το Δ/Σ


Νίκος Γούλας