2/11/17

5χλμ 35ος ΑΜΑ - Πληροφορίες Διαδρομής


Ώρα εκκίνησης: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 07:45πμ
Σημείο εκκίνησης: Λεωφ. Αμαλίας, μπροστά και δεξιά στην αλέα του Ζαππείου, στο ύψος του μεγάρου Μποδοσάκη (Eurobank), με κατεύθυνση προς Σύνταγμα
Η όδευση της διαδρομή είναι η ακόλουθη: Λεωφ. Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Ρήγα Φεραίου, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Βασ. Σοφίας, αναστροφή επί της Βασ. Σοφίας - διασταύρωση ΝΙΜΙΤΣ, Βασ. Σοφίας (μπροστά από το Hilton), Ηρώδου Αττικού, είσοδος στα Προπύλαια του Παναθηναϊκού Σταδίου – Είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμός τρέχοντας πάνω στους διαδρόμους του Σταδίου στην αριστερή πλευρά.

Blocks Εκκίνησης: Το αργότερο 15 λεπτά πριν δοθεί η εκκίνηση, οι δρομείς θα πρέπει να έχουν πάρει θέση στις ειδικά διαμορφωμένες ζώνες εκκίνησης.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των συμμετεχόντων, οι δρομείς θα εκκινήσουν κατά κύματα κατανεμημένοι σε έξι (6) blocks εκκίνησης. Οι εκκινήσεις θα δοθούν με χρονοκαθυστέρηση η μία από την άλλη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι δρομείς θα πρέπει να πάρουν θέση εκκίνησης στο block που αναγράφεται στον αριθμό συμμετοχής τους (αυστηρή εφαρμογή!). Δεν θα πρέπει να υπάρχει από πλευράς δρομέων καμία ανησυχία καθώς θα χρονομετρηθούν και με βάση τον «καθαρό» χρόνο (net time).
Σημειώνεται ότι: Για να συμμετάσχει κάποιος στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.
ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας ολοκληρώνεται στις 09:15πμ, συνυπολογίζοντας τη χρονοκαθυστέρηση των εκκινήσεων.