25/6/14

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ


Ημερομηνία 23/06/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ EΟΣΛΜΑΥ

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:30 στο χώρο του ειδικού εργαστηρίου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση. Μια σεμνή τελετή, όπως ταιριάζει στην περίσταση, κατά την οποία ο πρόεδρος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) κ. Νίκος Γούλας παρέδωσε στον πρόεδρο του Ειδικού Εργαστηρίου του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία, Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Γκερεχτέ Λάζαρο, την επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την συμμετοχή των αθλητών των συλλόγων όλης της Ελλάδας, στις εκδηλώσεις του 9ου Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Σταθόπουλος Δημήτριος και μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνδρόμων Νομού Λάρισας Γούλας Απόστολος, ο Γκισάκης Ιωάννης μέλος του Δ.Σ και ο Ντούμος Βαγγέλης μέλος του Συλλόγου, τα τοπικά μέσα μαζικής επικοινωνίας και μέλη, εργαζόμενοι και τα παιδιά του Ειδικού εργαστηρίου Κοζάνης.

Υπενθυμίζουμε ότι τα χρήματα συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια της συμφωνίας που έχει συνάψει η ΕΟΣΛΜΑ-Υ, με την οργανωτική επιτροπή του  Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), αποτελείται πλέον από 54 συλλόγους-μέλη σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και ο Σ.Δ.Υ.ΚΟΖΑΝΗΣ.

Όλοι οι προσκεκλημένοι στις ομιλίες τους τόνισαν την σημασία της κοινωνικής προσφοράς και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), και ο Σ.Δ.Υ.ΚΟΖΑΝΗΣ για την συγκέντρωση και την απόδοση του συγκεκριμένου ποσού της δωρεάς.

Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ δεσμεύεται πως θα συνεχίσει την ίδια πολιτική.
Με την διοργάνωση των αγώνων, παράλληλα με την καλλιέργεια του αθλητισμού, ενισχύουμε τον εσωτερικό τουρισμό.
a)    Φωτίζουμε την ιστορική σημασία των μνημείων της χώρας μας.
b)   Αναδεικνύουμε και φέρνουμε σε επαφή τον κόσμο με την ομορφιά των διαφόρων περιοχών της χώρας.
c)    Συμβάλουμε στην κοινωνική αλληλεγγύη, συλλέγοντας χρήματα αγωνιζόμενοι, για ιδρύματα που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

 Το Γραφείο Τύπου της  Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ

Ο πρόεδρος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ παραδίδει τα χρήματα
στον πρόεδρο του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης