5/11/14

Double Road Race Athens 2014


Το Double Road Race Athens, ο μοναδικός Αγώνας δρόμου μεγάλων αποστάσεων με Ημίχρονο και πάλι κοντά σας!

Η μεγάλη ανταπόκρισή και η ζεστή υποδοχή που επιφυλάξατε πέρσι σε αυτή τη μοναδική δρομική εμπειρία που προσφέρει το Double Road Race, μας ανανέωσε τις δυνάμεις και τη διάθεση να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και ακόμη περισσότεροι, ώστε η αγάπη και το πάθος μας για το τρέξιμο και τον υγιεινό τρόπο ζωής, να γίνουν αναμεταδότες του αγώνα σε ακόμη περισσότερους φίλους και φίλες που επιθυμούν να γνωρίσουν αυτή την εξαιρετικά συνδυαστική αγωνιστική & συμμετοχική αθλητική εμπειρία.

Οι Εγγραφές Συμμετοχής στο 2ο Double Road Race Athens 2014 που και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014ξεκίνησαν!
Δυνατότητα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι δρομείς άνω των 18 ετών με κόστος συμμετοχής το ποσό των 20 ευρώ.

Επιθυμώντας να διατηρήσουμε και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της διοργάνωσης και των ποιοτικών χαρακτηριστικών του αγώνα και σεβόμενοι πρωτίστως τους συμμετέχοντες, θέσαμε ανώτατο όριο συμμετοχών, προκειμένου να είμαστε συνεπείς προς τις κοινές μας προσδοκίες για ένα αγώνα, ποιοτικό και αξιόλογο.

Για το σκοπό αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αποδοχής εγγραφών.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα, τις παροχές του αγώνα όπως επίσης και για κάθε πληροφόρηση που αφορά στο DRR Athens 2014 θα ενημερώνεστε τακτικά μέσω του runningnews.gr και του site του αγώνα, www.doubleroadraceathens.gr.

Μέρος του ποσού εγγραφής θα προσφερθεί και φέτος στην ΑΛΚΥΟΝΗ,  το Μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Περίθαλψης και Προστασίας άγριων ζώων και πουλιών που πολύ τακτικά  περιθάλπτει από τον υδροβιότοπο του Εθνικού Πάρκου του Σχινιά και απελευθερώνει επίσης σε αυτόν, άγρια πουλιά και ζώα.


Δυο λόγια για τον αγώνα…
Οι δρομείς καλούνται να καλύψουν αρχικά, μια απόσταση 10 χλμ και μετά από προκαθορισμένο διάλειμμα αποκατάστασης, (διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών μετά την εκκίνηση των 10.000 μ), με τη φροντίδα εξειδικευμένου προσωπικού, έχουν πρόσβαση σε διάφορες μορφές υποστήριξης, οι οποίες θα τους βοηθήσουν ουσιαστικά να ανακτήσουν δυνάμεις ώστε να προετοιμαστούν για το 2ο μέρος του αγώνα.

Φυσικοθεραπευτές, μασέρ, γυμναστές, στατικά ποδήλατα, στρώματα και foam rollers βρίσκονται στον κλειστό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για την καλύτερη μυϊκή επαναφορά και προστασία των αθλητών.

Στη συνέχεια οι δρομείς, ολοκληρώνουν την προσπάθεια τους συμμετέχοντας στο 2ο μέρος του αγώνα, τον δρόμο των 5 χλμ.

Σας περιμένουμε στο 2ο Double Road Race Athens 2014 με ώραΕκκίνησης Αγώνα στις 11:00 π.μ.