6/4/20

Ενημερωτικό δελτίο τύπου Faethon Olympus Marathon "Απόστολος Τσουρέκας" 2020

Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές
Τον τελευταίο καιρό  η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει και ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά από μια οθόνη προσπαθώντας να καταλάβουμε την <απειλή του Κορωνοιού> και να παρακολουθούμε αποσβολωμένοι, πολλές φορές τις εξελίξεις. Είναι όμως υποχρέωση  όλων μας να παραμείνουμε σπίτι σύμφωνα με τις υποδείξεις  της πολιτείας και να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες, τις οικογένειές μας αλλά και τους εαυτούς μας.


H οργανωτική επιτροπή του Faethon Olympus Marathon παρακολουθεί τις εξελίξεις καθημερινά και μέχρι μέσα Μαΐου θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις για την διεξαγωγή του αγώνα.

Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, ο Απρίλιος θα είναι πολύ κρίσιμος για την εξέλιξη των κρουσμάτων στη χώρα μας και τον Μάιο θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα αν θα είναι δυνατή ή όχι η υλοποίηση του αγώνα στις 11-12 Ιουλίου.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές όλο αυτό το διάστημα και όποιος επιθυμεί, μπορεί να εγγραφεί στον 1 από τους 3 αγώνες της διοργάνωσης (FOM, RUPICAPRA, FOM TRAIL) στην ιστοσελίδα μας www.faethonolympusmarathon.gr

Ευχόμαστε υγεία και γρήγορη  επιστροφή στους κανονικούς μας ρυθμούς και στα βουνά που τόσο αγαπάμε!!!!

Για οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με τον αγώνα, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Παρακαλώ επικοινωνήστε στο faethonmarathon@hotmail.com

Μείνετε όλοι υγιείς.

Η οργανωτική επιτροπή  Faethon Olympus Marathon