30/4/20

Σήμερα ανακοινώνει ο Αυγενάκης τα ειδικά μέτρα για τον αθλητισμόΗ ανακοίνωση αυτή αναμένεται να γίνει στη συνέχεια της καθημερινής ενημέρωσης που υπάρχει από τον κ.Τσιόδρα και τον κ.Χαρδαλιά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Μετά την Νίκη Κεραμέως σήμερα είναι η σειρά του Λευτέρη Αυγενάκη να ανακοινώσει τα ειδικά μέτρα της Κυβέρνησης για τον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση αυτή αναμένεται να γίνει στη συνέχεια της καθημερινής ενημέρωσης που υπάρχει από τον κ.Τσιόδρα και τον κ.Χαρδαλιά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Από τα όσα θα ανακοινώσει ο υφυπουργός σήμερα θα κριθεί και η συνέχεια του πρωταθλήματος. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λίγκας οι περισσότερες ομάδες τάχθηκαν υπέρ της άποψης να συνεχιστεί αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επιτραπούν οι ομάδικές προπονήσεις μέχρι ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Γενικότερα εκτιμάται ότι η τελευταία ημέρα που μπορούν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις είναι η 25 Μαϊου και τα πλέι-οφ μέχρι τις 14 Ιουνίου για να μπορέσει να βγει η χρονιά.

Πηγή http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/simera-anakoinwnei-o-augenakis-ta-eidika-metra-gia-ton-athlitismo/4055978