9/6/20

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο


Στον απόηχο των αγώνων Katerini Run 2020”, μέλη της διοίκησης του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

Κατά την συνάντηση ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Πούλιος σημείωσε τα εξής: «Οι αγώνες ‘Katerini Run 2020’ στέφθηκαν κατά γενική ομολογία με απόλυτη επιτυχία. Η συν διοργάνωση που προσέφερε ο Δήμος Κατερίνης υπήρξε ουσιαστική για την επιτυχία αυτή. Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε θερμά τις υπηρεσίες του Δήμου και τον Δήμαρχο για την προσωπική μέριμνα στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Με βάση έγκυρα δρομικά περιοδικά οι αγώνες ‘Katerini Run’ κατατάσσονται στους δύο καλύτερους περιφερειακούς αγώνες δρόμου στην Ελλάδα.»
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Κατερίνης στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων του στηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες οι οποίες ενδυναμώνουν την άθληση για τη νεολαία και όλες τις ηλικίες, το ‘ευ αγωνίζεσθαι’. Στη λογική αυτή ο Δήμος Κατερίνης στέκεται αρωγός στο λαϊκό μαζικό αθλητισμό και υποστηρίζει τους αγώνες ‘Katerini Run’. Oι λαϊκοί αγώνες δρόμου έχουν καθιερωθεί σε όλη την Ευρώπη και ο Δήμος Κατερίνης συμμετέχει ενεργά με την υποστήριξη ή τη διεξαγωγή τους»
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στον αγώνα -θεσμό- «Τρέχω για την Κατερίνη» και τους τρόπους με τους οποίους θα αποτελέσει για άλλη μία φορά σημείο αναφοράς για την πόλη, εφ’ όσον τα υγειονομικά πρωτόκολλα επιτρέψουν τη διεξαγωγή του.
Η συνάντηση έκλεισε με την παράδοση αναμνηστικών, ενώ στην συνάντηση-συζήτηση μετείχε και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου δρομέων Ευάγγελος Γερομιχαλός.