25/6/20

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια στον Ανδρέα (Εθελοντής)

Πριν τρεις ημέρες, την Δευτέρα, κάναμε μέσω δημοσίευσης κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους του δρομικού χώρου,  να βοηθήσουν τον Ανδρέα (Εθελοντή) να βγει από το οικονομικό, αρχικά αδιέξοδο που βιώνει το τελευταίο διάστημα. 
Προσπαθήσαμε να διαδώσουμε το κάλεσμα σε όσο περισσότερους αποδέκτες (δρομείς, συλλόγους κλπ. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε. Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν κοινοποιήσεις και ανακοινώσεις από τα  προσωπικά προφίλ δρομέων στα κοινωνικά δίκτυα, όπως επίσης και από σελίδες συλλόγων που καλούσαν τα μέλη τους να συνδράμουν.
Η αντίδραση ήταν άμεση. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα πρώτα πέντε λεπτά, μετά  την δημοσίευση, υπήρξαν καταθέσεις ποσών στον λογαριασμό τραπέζης, που έχει δοθεί για τον σκοπό. Μέχρι και χθες το βράδυ (Τετάρτη 24/06) υπήρχε ένα ποσό που πλησίαζε τα 1000,00€.
 Όπως αρχικά είχαμε αναφέρει, οποιαδήποτε ενέργεια να πραγματοποιηθεί μέχρι αύριο μεσημέρι  Παρασκευή 26/07/2020, ώστε να αποδοθεί στον Ανδρέα το ποσό και να καλυφθεί αν είναι δυνατό μεγάλο μέρος των αναγκών του. Φυσικά και μετά από αυτό το χρονικό όριο κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη.
Επαναλαμβάνουμε. Καθαρά για θέμα διαφάνειας, στο τέλος θα δημοσιευτούν οι λίστες με τα ποσά αναλυτικά  (μόνο τα ποσά και χωρίς τα ονόματα), καθώς και η απόδοση του ποσού στον Ανδρέα.
Μπορείτε να βοηθήσετε με οποιοδήποτε ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της SPORTEVENT:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΩΔΗΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5029-069892-953
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 76 0172 0290 0050 2906 9892 953
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με εκτίμηση
Δημήτρης Θώδης