22/6/20

Ο Ανδρέας (Εθελοντής) χρειάζεται άμεσα την βοήθειά μας

Ο Ανδρέας (Εθελοντής) χρειάζεται άμεσα την βοήθειά μας

    Ο Ανδρέας (Εθελοντής) χρειάζεται άμεσα την βοήθειά μας
    Αγαπητοί φίλοι δρομείς και διοργανωτές αγώνων,

    Μπορεί αυτές τις ημέρες να μην συμμετέχουμε σε κάποιον αγώνα, λόγω των μέτρων προστασίας, όμως κάποιοι συνάνθρωποί μας δίνουν τον καθημερινό αγώνα τους για μια αξιοπρεπή ζωή.
    Όπως έχει αναφερθεί άπειρες φορές, η συμμετοχή μας σε έναν αγώνα ή η διοργάνωση ενός αγώνα δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την συμμετοχή των εθελοντών.
    Να γίνω λίγο ποιο συγκεκριμένος. Όλοι μας, όσοι συμμετέχουμε σε αγώνες τα τελευταία χρόνια, έχουμε συναντήσει τον Ανδρέα σε κάποιο πόστο της διοργάνωσης να τρέχει με αυταπάρνηση και ζήλο για οτιδήποτε του ανατεθεί.
    Η ζωή τα έφερε έτσι και καθημερινά τα τελευταία χρόνια παλεύει μόνος του για τα απολύτως απαραίτητα. Χωρίς σταθερή δουλειά με περιστασιακά μεροκάματα, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές υποχρεώσεις του.
    Αυτή την στιγμή που σας γράφω, είναι με την απειλή έξωσης από το σπίτι που μένει, λόγο πολλών οφειλόμενων ενοικίων και κοινοχρήστων.
    Κάνω έκκληση σε όλους τους ανθρώπους του δρομικού και όχι μόνο χώρου να βοηθήσουν τον Ανδρέα να βγει από το αδιέξοδο που βιώνει.
    Μπορείτε να βοηθήσετε με οποιοδήποτε ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της SPORTEVENT:

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΩΔΗΣ
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5029-069892-953
    IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 76 0172 0290 0050 2906 9892 953
    SWIFT-BIC: PIRBGRAA

    Θα παρακαλούσα οποιαδήποτε ενέργεια να πραγματοποιηθεί μέχρι και το μεσημέρι της προσεχούς Παρασκευής 26/06/2020, ώστε να αποδοθεί στον Ανδρέα το ποσό και να καλυφθεί αν είναι δυνατό μεγάλο μέρος των αναγκών του. Φυσικά και μετά από αυτό το χρονικό όριο κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη.
    Καθαρά για θέμα διαφάνειας, στο τέλος θα δημοσιευτούν οι λίστες με τα ποσά αναλυτικά  (μόνο τα ποσά και χωρίς τα ονόματα), καθώς και η απόδοση του ποσού στον Ανδρέα.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Με εκτίμηση
    Δημήτρης Θώδης