1/12/16

5ος Αγώνας Δρόμου Πυλαίας

Σύλλογος Πολιτών Πυλαίας η «Πύλη» διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 13.500μ, με την ονομασία “5ος Δρόμος Πυλαίας”, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, με την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης.

Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου στην οδό Βουλγαροκτόνου 34, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης


Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.00 π. μ.
Διαδρομή 



O αγώνας ξεκινά από την αυλή του Συλλόγου και θα ακολουθήσει  διαφορετική πορεία σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες λόγω των προβλημάτων που προέκυπταν στις διασταυρώσεις των δρόμων και του μεγάλου κινδύνου ατυχημάτων.



ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η αφετηρία του αγώνα βρίσκεται μπροστά από τα γραφεία του Συλλόγου "Η Πύλη". Η διαδρομή ακολουθεί τις οδούς
Κύπρου, Σμύρνης, Καπετάν Ντόγρα και Ίμβρου, παράλληλα με το Ελαιόρεμα, για να διασχίσει την οδό 17η Νοέμβρη
στο σημείο, όπου αυτή περνάει κάτω από την περιφερειακή οδό. Στην συνέχεια μετά τα πρώτα 1500 μέτρα του αγώνα
ξεκινάει ο δασικός δρόμος με ανηφορική κλίση, που κινείται μέσα στο δάσος σε μια όμορφη διαδρομή με θέα όλη την Θεσσαλονίκη. Ο σταθμός τροφοδοσίας βρίσκεται στο 6ο χλμ, όπου θα υπάρχουν νερό και ισοτονικό. Τα τελευταία 2 χλμ
της διαδρομής είναι κοινά με τα πρώτα 2 χλμ και μας οδηγούν στον τερματισμό στα γραφεία της "Πύλης".

Γύρος Πυλαίας 2016 13χλμ



Ασφάλεια Αγώνα:
Την ασφάλεια των αθλητών θα καλύψουν οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος.


Χρονικό όριο αγώνα: 
Οι δρομείς θα πρέπει να περάσουν τα πρώτα 5 χλμ σε 45 λεπτά και το 10ο χλμ. του αγώνα σε μία ώρα και τριάντα λεπτά. Απαραίτητη είναι η προσοχή των δρομέων στις διασταυρώσεις, όπου θα υπάρχει παρουσία της τροχαίας και δείκτες – εθελοντές.


Ηλικιακές κατηγορίες & Έπαθλα:
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης με κύπελλα, καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών, για τους άνδρες : 18 έως 34, 35 έως 44, 45 έως 54, 55 και άνω, ενώ για τις γυναίκες 18 έως 34, 35 και άνω
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και θα υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης διπλώματος μέσω της σελίδας του Συλλόγου.
Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβεύεται μόνον ο πρώτος της κατηγορίας.


Απονομές: Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 13.00 μμ.


Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Πριν την έναρξη του αγώνα οι αθλητές θα υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για ιατρικό συμβάν κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.


Δηλώσεις συμμετοχής : Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή 09/12/2016. στην σελίδα www.pylh.org στην ειδική φόρμα εγγραφής και για να θεωρούνται έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται από την κατάθεση του αντίτιμου συμμετοχής. Το ανώτατο όριο συμμετεχόντων στον αγώνα ορίζεται ο αριθμός των 400 δρομέων.


Κόστος συμμετοχής: 
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τροφοδοσία, μετάλλιο, δίπλωμα (ηλεκτρονικά) και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Το 50% των τελικών εσόδων θα προσφερθεί σε φιλανθρωπικό Ίδρυμα.


Το κόστος συμμετοχής για τον 1ο Λαικό Αγώνα Πυλαίας είναι 2 (δύο) Ευρώ και θα δοθούν με την λήψη του αριθμού στα γραφεία του Συλλόγου την παραμονή του Αγώνα(7.00μμ-10.00μμ) 17/12/2016.Οι συμμετέχοντες πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, ώστε να ετοιμασθούν οι αριθμοί τους.
Στον Αγώνα αυτό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι μικροί και μεγάλοι,δεν υπάρει περιορισμός ηλικίας,ώστε να γνωρίσουν από κοντά το Ελαιόρεμα της Πυλαίας
Tην μικρή διαδρομή 3,8χλμ θα την βρείτε στο ακόλουθο link


Δηλώστε συμμετοχή εδώ http://www.pylh.org/