8/2/23

Αξέχαστη Πρωτομαγιά στη Ρόδο, τρέχοντας στον Διεθνή Μαραθώνιο

 Ο φετινός 8ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου προσφέρει έναν επιπλέον κίνητρο για εγγραφή, καθώς διεξάγεται στις 30 Απριλίου και ο κάθε δρομέας μπορεί να συνδυάσει τον αγώνα με την Πρωτομαγιά και ένα αξέχαστο ταξίδι στο πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Οργανωτική Επιτροπή προσφέρει εξαιρετικά πακέτα διαμονής για κάθε γούστο και οικονομική κατάσταση. Τα πέντε πακέτα που έχουν σχεδιαστεί και προτείνονται προσφέρουν τη διαμονή στο ξενοδοχείο, τις μετακινήσεις από το αεροδρόμιο καθώς και εκδρομές , προκειμένου ο Μαραθώνιος της Ρόδου να μετατραπεί σε μία αξέχαστη εμπειρία. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα https://rhodesmarathon.gr/ στην κατηγορία ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.

«Θέλουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες στη Ρόδο μία ολοκληρωμένη ταξιδιωτική και αθλητική εμπειρία και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε διαμορφώσει τα συγκεκριμένα εκδρομικά πακέτα, ώστε να ικανοποιήσουμε την κάθε επιθυμία. Ο Διεθνή Μαραθώνιος της Ρόδου γίνεται την παραμονή της Πρωτομαγιάς και αποτελεί μία σπουδαια ευκαιρία για ένα ταξίδι στο Σμαραγδένιο Νησί, σε μία μάλιστα εξαιρετική περίοδος καθώς ο καιρός είναι σχεδόν καλοκαιρινός σε μία εποχή που δεν συναντάς την πολυκοσμία των θερινών μηνών» λέει η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Οι εγγραφές για τον 8ο Μαραθώνιο της Ρόδου, συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/  

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου