14/11/23

Οι συμμετοχές του Συλλόγου 05.11.2023

 

     Αν και μας χωρίζει μια εβδομάδα από τον 40ο Μαραθώνιο της Αθήνας και οι περισσότεροι δρομείς βρίσκονται στο τέλος της προετοιμασίας για να τον τρέξουν εκεί, είχαμε και πάλι αρκετές συμμετοχές σε αγώνες το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

     Την Κυριακή 5/11/2023 διεξήχθη ο 11ος Ημιμαραθώνιος Πάικου ένας ορεινός αγώνας ~20 χλμ και 1100 μ. συνολική ανάβαση στο όρος Πάικο του νομού Κιλκίς. Στον αγώνα αυτό, συμμετείχε και τερμάτισε ο αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Γεώργιος Σβάρνας.

      Την ίδια μέρα στο κοντινό Βελεστίνο έγινε από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου ο 22ος Ρήγειος Δρόμος. Στη διαδρομή των 10 χλμ συμμετείχαν οι αθλητές μας Νικόλαος Γκουτζουρέλας (2ος γενικής κατηγορίας), Φιλάρετος Κυριακάκης (2ος ηλικιακής), Χρυσοβαλάντης Μπέσιος, Κλεάνθης Κουμαντζέλης, Τάσος Σβάρνας, Χρήστος Καραγιαννίδης, Νικόλαος Γκουντούρας, Αικατερίνη Λαδοπούλου, Παναγιώτης Μητσιός, Ευάγγελος Ντούμος, Νικολέτα Σταθοπούλου και Ελένη Καραμάνου. Στη διαδρομή των 5 χλμ τερμάτισαν οι αθλητές μας Φιλάρετος Κυριακάκης (3ος γενικής) και Στυλιανός Κυριακάκης,

     Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους!