2/11/23

Ενημέρωση της διοργάνωσης ΑΜΑ για τα blocks

 Η κατάταξη σε blocks εκκίνησης έγινε με βάση την επίδοση που δήλωσες εσύ ή, για ομαδικές εγγραφές, η ομάδα σου. Στις περιπτώσεις που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν υπήρξε δηλωμένη επίδοση οι εγγραφές αυτές κατανεμήθηκαν στα τελευταία blocks. Οι δηλωμένες επιδόσεις ελέγχθηκαν και κατανεμήθηκαν στο σωστό block εκκίνησης.

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής block μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Marathon EXPO με χρηματική επιβάρυνση, όπως αναφέρεται στην ενότητα «Διαχείριση Εγγραφών» της ιστοσελίδας μας- Μενού «Εγγραφές».

Σου υπενθυμίζουμε ότι για την είσοδό σου στο block εκκίνησής σου θα πρέπει να φοράς το ειδικό ΒΡΑΧΙΟΛΙ που θα σου δοθεί στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων και ΔΕΝ επιτρέπεται - για οποιοδήποτε λόγο – η αυθαίρετη είσοδος σε άλλο από το προκαθορισμένο block εκκίνησής σου. Ακόμα περισσότερο, η μεταβίβαση του αριθμού συμμετοχής σε άλλο άτομο, χωρίς την έγκριση της Οργανωτικής Επιτροπής, συνιστά πλαστοπροσωπία με νομικές προεκτάσεις. Σε καλούμε να σεβαστείς τους συναθλητές σου και τον κανονισμό. Η αυθαίρετη εκκίνηση από άλλο block, προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, ελέγχεται ηλεκτρονικά μέσω του chip χρονομέτρησης και επιφέρει τον αποκλεισμό σου από τον αγώνα.