19/11/14

6ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

Πρόσω Ολοταχώς!   Κυριακή 26 Απριλίου 2015
Η διοργάνωση του 6ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στην Αθήνα, όπως και οι Παράλληλοι Αγώνες και οι Εκδηλώσεις, ευελπιστούμε να αποτελέσουν για εσάς μια πρωτόγνωρη εμπειρία. 

Όλες οι διοργανώσεις, έχουν διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία. Κάθε χρόνο γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις νέες απαιτήσεις των αγώνων. 

Κατά γενική ομολογία, η μεγάλη επιτυχία του 5ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας, μπόρεσε να επιτευχθεί γιατί στηρίχτηκε στην πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών μας. 

Με τη μαζική συμμετοχή των φίλων μας δρομέων και την υποστήριξη των χορηγών, των φορέων και των εθελοντών, ευελπιστούμε το 2015 να αναδειχθεί σε ΕΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ στην πορεία των αγώνων. Παράλληλα, ξεκινά και μια νέα περίοδος προσέλκυσης δρομέων από ευρωπαϊκούς και διεθνείς προορισμούς.

Συμμετέχουμε με τους κολλητούς μας ή με την οικογένειά μας σε έναν από τους αγώνες και έτσι όλοι μας συντελούμε στο να προβάλουμε  στο εξωτερικό τις πολλές ομορφιές της Αθήνας, του Πειραιά και της Αττικής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.poseidon-athenshalfmarathon.com