18/4/20

Ενημέρωση για το 10ο Επετειακό ZMR

Η Διοργάνωση του Zagori Mountain Running, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και το ZMR ειδικότερα, παραμένει εν αναμονή των επίσημων κρατικών οδηγιών και των ειδικών επιστημόνων στον Τομέα Υγείας.
Με τις καρδιές μας να χτυπούν από ανυπομονησία για το επετειακό 10ο ZMR, ελπίζουμε κι ευχόμαστε, όλα να εξελιχθούν με τον ιδανικότερο τρόπο για την ανθρωπότητα και ο αγώνας να πραγματοποιηθεί ακριβώς όπως τον έχουμε προγραμματίσει: το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου (24-26/07).
Σε περίπτωση όμως, που η Πολιτεία κρίνει σκόπιμο να μην διεξαχθούν αθλητικά events μέχρι και 31 Ιουλίου, δεσμευόμαστε για τη μετάθεση του ZMR το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου.
Αν όμως  η Πολιτεία παρατείνει την απαγόρευση, τότε θα είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλλουμε τη διοργάνωση για το καλοκαίρι του 2021. Το 10ο ZMR για εμάς αλλά και για τους αθλητές που συμμετέχουν όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι ένα απλό γεγονός. Είναι μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του ορεινού τρεξίματος, η οποία θέλουμε και πρέπει να γίνει όπως ακριβώς της αρμόζει!
Παραμένουμε εν αναμονή των εξελίξεων κι ελπίζουμε οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν προσεχώς, να είναι αυτές που όλοι προσδοκούμε! Μέχρι τότε «μένουμε σπίτι μας ασφαλείς»!
 
Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους!