15/2/21

Γεντίκι Virtual Challenge 2021

 

Αυτήν την εποχή όλοι θα προετοιμαζόμασταν για τη διεξαγωγή του «Γεντίκι Trail 5». Άλλοι με προπονήσεις, άλλοι με την οργάνωση και άλλοι με την εθελοντική τους δράση. Δυστυχώς για όλους μας και όπως φυσικά είναι αναμενόμενο λόγω COVID19 δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Γεντίκι Trail 5, για την ασφάλεια και την υγεία όλων μας. Το Γεντίκι, το πλέον όχι και τόσο μυστικό βουνό της Λάρισας αποτελεί πόλο έλξης κάθε σαββατοκύριακο για αρκετούς δρομείς, ορειβάτες, περιπατητές ακόμα παιδιά και εφήβους. Η ανάβαση του είναι μία πρόκληση για όλους.

Το διάστημα από τη Δευτέρα 15/2/2021 έως και τη  Δευτέρα 22/3/2021 εάν κάνετε την προπόνησή σας ή τη βόλτα σας στο Γεντίκι και ολοκληρώσετε την διαδρομή των 20χμ ή των 5χμ του Γεντίκι Trail μπορείτε να τη μοιραστείτε μαζί μας εάν θέλετε και να τη δημοσιεύσετε στο event στο Facebook  https://fb.me/e/3TsWBG4qW ή να μας στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση larisarunnersclub@gmail.com την καταγραφή της διαδρομής μαζί με το χρόνο ολοκλήρωσης (αρχείο gpx ή φωτογραφία από εφαρμογή). Τα ονόματα, οι χρόνοι και η ημερομηνία πραγματοποίησης της διαδρομής όσων τα αποστείλουν, συναινούν στη δημοσίευσή τους. 

Παρακάτω θα βρείτε τα links με τους χάρτες της διαδρομής.

Παρακαλείστε να κρατήσετε όλα τα μέτρα που επιβάλει το υπάρχον υγειονομικό πλαίσιο και την αγνότητα της φυσικής τοποθεσίας για την δικιά σας υγεία και ασφάλεια αλλά και των υπολοίπων συνανθρώπων. 

ΧΑΡΤΗΣ GARMIN 20ΧΛΜ - ΧΑΡΤΗΣ 20ΧΛΜ STRAVA

ΧΑΡΤΗΣ 5ΧΛΜ

Η συμμετοχή στο Γεντίκι Virtual Challenge είναι ΔΩΡΕΑΝ και σε καμία περίπτωση δε λειτουργεί ως αγώνας, αλλά ως μια ατομική  virtual (εικονική) προσπάθεια.