27/2/21

Virtual Lyc Run

 Στο «Virtual Lyc Run» μπορεί να συμμετέχει ο καθένας ξεχωριστά, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκετε, ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας.

Ο αγώνας «Virtual Lyc Run» θα διαρκέσει από την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21 Μαρτίου 2021.

Εγγραφή

Η εγγραφή πραγματοποιείτε εύκολα μέσα από την πλατφόρμα της Race Finder ή απευθείας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://racefinder.gr/search-races-el/lycabettus-run-vr-2021-2/

Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή και από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr.

Η πλατφόρμα εγγραφών είναι ενεργοποιημένη και σας περιμένει.

 

Αντίτιμο συμμετοχής

Το αντίτιμο συμμετοχής έχει οριστεί στα 10€ για κάθε απόσταση που θα επιλεγεί.

 

Απόσταση

Οι αποστάσεις που μπορείτε να τρέξετε είναι αυτές που ισχύουν και στην κανονική διοργάνωση. Δηλαδή: 4,5 χλμ – 5,5 χλμ –  9χλμ – 11χλμ και θα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε τερέν (χώμα ή άσφαλτο).

Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή από την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 έως και την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.
Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας και εφόσον θέλετε να καταγραφεί ο χρόνος σας, θα κατεβάσετε το αρχείο GPX από το ρολόι ή το app που θα χρησιμοποιήσετε για την καταγραφή της άσκησης και ακολουθώντας τα βήματα που μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό βίντεο στο YouTube (https://bit.ly/3pNGWoY) , θα ανεβάσετε τον χρόνο σας και αυτόματα θα μπείτε στην συνολική κατάταξη του αγώνα! Όποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην κατάταξη, τότε μπορεί να στείλει απλά μία φωτογραφία από το ρολόι ή το app του, σαν αποδεικτικό συμμετοχής στον αγώνα!

 

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται live, κάθε φορά που κάποιος αθλητής θα ανεβάζει τον χρόνο του.
Τα μεσάνυχτα της  Κυριακής 21 Μαρτίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας. Τι επόμενες ώρες, μετά τους απαραίτητους ελέγχους και την οριστικοποίηση τους, θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, για όσους έχουν ανεβάσει ηλεκτρονικά τον χρόνο τους.

 

Μετάλλια – Διπλώματα Συμμετοχής

Θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την διοργάνωση στο info@lycabettusrun.gr

Διαρκής πληροφόρηση για το Virtual Lyc Run μπορείτε να έχετε:

Μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης  www.lycabettusrun.gr

Την σελίδα fb της διοργάνωσης  facebook.com/LycabettusRun

Πηγή www.irunmag.gr