6/2/21

Ειδική Έκδοση Αναγγελίας Αγώνα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021

 Παρακαλούμε όπως διαβάστε προσεκτικά την ειδική έκδοση αναγγελίας του αγώνα 2021.

Το 2021 είναι μια δύσκολη χρονιά γιατί ο αγώνας πρέπει να αναδιοργανωθεί βάσει των απαγορεύσεων του 2020 που προέκυψαν απο την πανδημία του COVID-19. Απαγορεύσεις που μας ανάγκασαν να λάβουμε αποφάσεις βάσει των οποίων λάβατε γνώση με ενημερωτική επιστολή την 4η Σεπτεμβρίου 2020 για την μη διεξαγωγή του Αγώνα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2020, παρότι ο Αγώνας ήταν έτοιμος οργανωτικά από κάθε πλευρά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Συνδέσμου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» συναισθανόμενο τις υποχρεώσεις του έναντι των Αθλητών, που είχαν δηλώσει συμμετοχή και είχαν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για να λάβουν μέρος στον Αγώνα του 2020, αποφασίσε όπως στον Αγώνα που θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2021 να λάβουν μέρος οι Αθλητές που θα προέρχονται από τις παρακάτω τέσσερις (4) ομάδες που ήδη δημιουργήθηκαν απο τις καταστάσεις του 2020.

Αναλυτικά:

Η 1η Ομάδα περιλαμβάνει τους Αθλητές οι οποίοι έχουν στείλει Entry Form και είχαν πληρώσει το παράβολο συμμετοχής τους. Από την ομάδα αυτή θα συμμετέχουν αυτομάτως οι Αθλητές οι οποίοι δεν ακυρώσαν την συμμετοχή τους και δεν είχαν ζητήσει να τους επιστραφούν τα χρήματα από το παράβολο συμμετοχής.

Η 2η Ομάδα περιλαμβάνει τους Αθλητές που έχουν στείλει μόνο το Entry Form τους. Από τους Αθλητές αυτούς θα μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟ όσοι πληρούν τα κριτήρια για τον Αγώνα του 2021 και θα καταθέσουν το παράβολο της συμμετοχής τους μέχρι την 15η Φεβρουάριου 2021.

Η 3η Ομάδα περιλαμβάνει τους Αθλητές οι οποίοι δεν έχουν στείλει το Entry Form τους και δεν πλήρωσαν το παράβολο συμμετοχής. Οι Αθλητές αυτοί θεωρείται ότι ακύρωσαν την συμμετοχή τους.

Η 4η Ομάδα περιλαμβάνει Αθλητές από την λίστα αναμονής του 2020. Οι Αθλητές αυτοί θα καλούνται να καλύψουν τις κενές θέσεις με τη σειρά που έχουν με την προϋπόθεσή ότι θα πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για τον Αγώνα του 2021 και θα καταβάλουν εντός της υποδειχθείσης προθεσμίας το παράβολο συμμετοχής τους.

Σε κάθε περίπτωση θα ξεκινήσει η διαδικασία συμπλήρωσης του αριθμού των 400 συμμετοχών μόνο όταν βελτιωθούν οι υγειονομικοί όροι σχετικά με τον COVID-19 στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Συνέπεια των παραπάνω είναι ότι φέτος (2021) δεν θα γίνουν νέες αιτήσεις συμμετοχής, δεν θα πραγματοποιηθεί κλήρωση αθλητών ούτε θα δημιουργηθεί νέα Λίστα Αναμονής.

 Τα όρια συμμετοχής για τον αγώνα του 2021 είναι ακριβώς τα ίδια που ανακοινώθηκαν το 2020 και θα τα βρείτε εδώ.

Αθλητές που θα κληθούν από την λίστα αναμονής να συμμετάσχουν στον αγώνα του 2021 και δεν ανταποκριθούν, χάνουν το δικαίωμα του διπλού κλήρου.
Αθλητές οι οποίοι δεν θα κληθούν από την λίστα αναμονής του 2020 δικαιούνται για τον αγώνα του 2022 διπλό κλήρο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία επικοινωνήστε μέσω email στο info@spartathlon.gr

Δ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ