1/2/21

Μετάθεση του Ρογκά για τις 4 Απριλίου 2021

 Μετά από έκτακτη σύσκεψη της οργανωτικής ομάδας της Olympus Trails, αποφασίστηκε η μετάθεση του Ρογκά για την Κυριακή 4 Απριλίου 2021. Είναι η 2η μετάθεση του αγώνα, ο οποίος αρχικά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 31/1 και στη συνέχεια στις 28/2. Η απόφαση για μια ακόμα μετάθεση πάρθηκε κάτω από το βάρος των υγειονομικών συνθηκών και συνεπακόλουθα των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στη χώρα και δεν επιτρέπουν, ούτε τις συναθροίσεις αλλά ούτε και τις μετακινήσεις. Η 4η Απριλίου είναι το δεύτερο «ανάχωμα» της διοργάνωσης, για να προστατέψει την προσπάθεια όλων μας για την υλοποίηση του γεγονότος και σαφώς θα υπάρξει και τρίτο, εφόσον κάτι τέτοιο απαιτηθεί από τις συγκυρίες.

Όσοι από τους αθλητές που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, δεν επιθυμούν ή αδυνατούν να συμμετέχουν τον Απρίλιο, μπορούν να ζητήσουν ακύρωση οποιαδήποτε στιγμή μέχρι τις 31 Μαρτίου και θα λάβουν πίσω το ποσό που κατέβαλαν.

Οι προετοιμασίες για τον 5ο “Salewa-Rogkas” συνεχίζονται από την διοργάνωση και ο αγώνας θα γίνει με κάθε χρονικό τίμημα, έστω και με τη θυσία της αλλαγής εποχής! Πάνω από όλα μπορεί να βρίσκεται η ασφάλεια της κοινωνίας αλλά η δική μας ευθύνη, έγκειται στην τήρηση των υποσχέσεων και της κανονικότητας στους αγώνες που διοργανώνουμε.

Από την Οργανωτική Ομάδα

Λιτόχωρο, 1 Φεβρουαρίου 2021