28/5/22

Τερματίζοντας τον Ευχίδειο Άθλο

 Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε ο Ευχίδειος Άθλος, ένας αγώνας υπεραπόστασης ο οποίος κάθε χρόνο συγκεντρώνει αρκετούς αθλητές από όλη τη χώρα. Οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας από τα πρώτα χρόνια διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα έχουν τρέξει και έχουν τερματίσει στις διαδρομές του Ευχίδειου Άθλου.

Φέτος, μαζί με τον έμπειρο υπερμαραθωνοδρόμο αθλητή του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας Νίκο Κόντη, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν επιτυχώς, οι Γιάννης Σκρουμπής και Τάσος Καστόρης.

Ο Γιάννης, ο οποίος προετοιμάστηκε για αυτό τον αγώνα, και έχοντας συμμετοχές σε αγώνες υπεραπόστασης (όπως τα 70χλμ στην Κρήτη), έκανε την υπέρβαση τερματίζοντας τα 107,5 χλμ του Ευχίδειου Άθλου. 

Μάλιστα όπως δήλωσε και ο ίδιος 'γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους μέσα στην μεγάλη αυτή διαδρομή,(αυτοί ξέρουνε) μοιραστήκαμε ανησυχίες, δυσκολίες και πόνο αλλά βγήκαμε νικητές!!'

Ο Τάσος, δραστήριος όλα αυτά τα χρόνια και με συμμετοχή τόσο σε μαραθωνίους του εξωτερικού όσο και σε αγώνες υπεραπόστασης βουνού και ασφάλτου, έφερε τη δάδα του Ευχίδα στη Χάλκη.

Γιάννη και Τάσο καλή συνέχεια!

Επιμέλεια Κειμένου Γούλας Απόστολος