4/5/22

11ος Ιπποκράτειος αγώνας - Πληροφορίες συμμετοχής

 

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου έκλεισαν οι εγγραφές για τον 11ο Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου και το Fun Run 3χλμ. Οι αγώνες διοργανώνονται από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Σας περιμένουμε στον αγώνα της πόλης μας!!!

Η γραμματεία θα λειτουργήσει το Σάββατο 7 Μαΐου 11:00 – 14:00 και 17:00 – 19:00 στη Βενιζέλου, δίπλα από το Αρχαίο Θέατρο.
  • Η εγγραφή θεωρείται πραγματοποιημένη μόνο εάν έχει γίνει η πληρωμή και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το νούμερο και τη μπλούζα από τη γραμματεία.  
  • Παράλληλα, μπορούν όσοι επιθυμούν την εγγραφή στους αγώνες, να  την πραγματοποιήσουν στη γραμματεία το Σάββατο, όσο υπάρχει διαθεσιμότητα. 
  • Οι Λαρισαίοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής το Σάββατο. Η γραμματεία θα λειτουργεί και την Κυριακή, μόνο για τους αθλητές που θα έρθουν από περιοχές εκτός Λάρισας, στο χώρο εκκίνησης στο Αρχαίο Θέατρο από τις 07:15 μέχρι τις 08:15.
  • Οι ανήλικοι συμμετέχοντες που έχουν κάνει εγγραφή, θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Οι κηδεμόνες θα πρέπει να έχουν στείλει υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπουν στο παιδί τους να τρέξει ή να τη συμπληρώσουν κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. 

Πρόγραμμα

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 09:00. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης το αργότερο στις 08:15. Θα υπάρχει χώρος φύλαξης για ρουχισμό (αλλά όχι για αντικείμενα αξίας). 

Η εκκίνηση του Fun Run 3χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 10:45. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης στις 10:00. 


Η Οργανωτική Επιτροπή