14/5/20

Δωρεά του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε Συλλόγους της Επαρχίας Φαρσάλων


Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, παρέδωσε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, ειδικές επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες, στον Ιεραποστολικό Σύλλογο Φαρσάλων 'Παναγία η Ελεούσα Φαρσάλων' καθώς επίσης και στα μέλη και φίλους του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας - Farsala Running Team.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και παγκοσμίως λόγω του COVID19, καθώς επίσης και τις αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση αλληλεγγύης δωρίζοντας επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες στον Ιεραποστολικό Σύλλογο Φαρσάλων 'Παναγία η Ελεούσα Φαρσάλων' καθώς επίσης και στα μέλη και φίλους του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας - Farsala Running Team.
Τις επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες παρέλαβε η πρόεδρος του Ιεραποστολικού Συλλόγου Φαρσάλων 'Παναγία η Ελεούσα Φαρσάλων' Στέλλα Τσαλούκη, η οποία ευχαρίστησε του Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας για την ευγενική τους χορηγία. Για τους Φαρσαλινούς δρομείς παραβρέθηκαν και παρέλαβαν τις επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες για λογαριασμό όλων των Φαρσαλινών δρομέων οι Αγγελόπουλος Νίκος, Γεροδήμου Όλγα, Ευθυμίου Πανωραία, Θανόπουλος Χρήστος και Καψιώχας Άγγελος.
Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας παραβρέθηκαν οι Γούλας Απόστολος και Γκέτσιος Κώστας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης οι δρομείς του Νομού Λάρισας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις εξελίξεις στο δρομικό κίνημα και την επιρροή του COVID19 και στις αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων αποτελεί ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας του Νομού Λάρισας και θα συνεχίσει να προσφέρει μέσα από τις δράσεις του.