17/5/20

Έφυγε ο φίλος και συναθλητής Νίκος Νάτσης από κοντά μας



Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο χαμό του φίλου και συναθλητή Νίκου Νάτση.

Ο Νίκος Νάτσης ήταν πυγμάχος με πανελλαδικές διακρίσεις και τους προπονητές του να κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο της πυγμαχίας.
Στη δρομική κοινότητα πανελλαδικά, έκαναν αίσθηση οι προκλήσεις που έφερνε πάντα σε πέρας με επιτυχία και οι στόχοι που έβαζε, όπως η συμμετοχή του στον 6 ήμερο αγώνα υπεραποστάσεων, έναν αγώνα τον οποίο έτρεξε για καλό σκοπό στηρίζοντας δύο ιδρύματα της Λάρισας, το SAVE M.O.R.A.S. και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, η 2η νίκη στον αγώνα υπερασπόστασης δρόμος των αθανάτων, ενώ σε πολλούς αγώνες έτρεχε και τερμάτιζε ξυπόλητος. Οι κάτοικοι  και διοργανωτές του αγώνα δρόμου της Αλοννήσου έχουν να θυμούνται τον Λαρισαίο δρομέα που πήγαινε στο νησί τους με το κανό του, κωπηλατώντας, για να τρέξει στα 30 χλμ. Πολλοί και οι μαραθώνιοι και αγώνες μικρότερης απόστασης που τερμάτισε.
Το 2016 έτρεξε στον ημιμαραθώνιο Siberian Ice Half Marathon στην παγωμένη Σιβηρία και έγινε ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε και τερμάτισε σε αυτό τον αγώνα. Για το λόγο αυτό αλλά και για την αθλητική του πορεία και προσφορά τιμήθηκε από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων.

Νίκο έφυγες νωρίς.

Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας 13.00.