24/5/22

Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 39 Μαραθώνιο Αθηνών 2022 για τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας

 Ξεκινάνε  οι εγγραφές για τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ και 5 χλμ μέσω του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας αποκλειστικά για τα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ του Συλλόγου. Η εγγραφή θα γίνεται ΜΟΝΟ στα γραφεία του Συλλόγου στις ώρες λειτουργίας από  την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 και κάθε Τρίτη,  εως τις 5 Ιουλίου αυστηρά!

Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής με τα απαραίτητα στοιχεία και θεωρείται πραγματοποιημένη μόνο με την καταβολή του κόστους συμμετοχής. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ΟΛΩΝ των στοιχείων, το ΔΣ δε φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία που θα σταλούν και δεν πρόκειται να προβεί σε αλλαγές-διορθώσεις. ΕΙΔΙΚΑ για τα στοιχεία του καλύτερου χρόνου που οδηγούν στην κατάταξη των μπλοκ, εάν δε δοθούν, το ΔΣ δε θα ψάξει να τα βρει, αλλά θα τα αφήσει κενά και ο αθλητής θα καταταχθεί αυτόματα στο τελευταίο μπλοκ. Οι αθλητές που θα πραγματοποιήσουν εγγραφή με το Σύλλογο, δε μπορούν να διαθέσουν το νούμερό τους αλλού σε περίπτωση που δεν τρέξουν οι ίδιοι.

Οι εγγραφές λήγουν Τρίτη 5 Ιουλίου 2022!

Το κόστος συμμετοχής είναι 


Ενισχυμένο πακέτο (μπλούζα)25 €

Συμμετοχές για τα μη ενεργά μέλη και τους φίλους του Συλλόγου θα διατεθούν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, αφού τακτοποιηθούν πρώτα τα ενεργά μέλη.



Λόγω των έκτακτων συνθηκών λόγω COVID-19 οι θέσεις που έχουν δοθεί στους συλλόγους είναι περιορισμένες.

Για το λόγο αυτό, το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να διαθέσει τις θέσεις με προϋπόθεση να είναι:

μέλη του Συλλόγου που έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή και του έτους 2021 μέχρι τη Τρίτη 24 Μάϊου 2022. 

Διαδικασία εγγραφής:

1.       Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 31 Μάϊου στα γραφεία του Συλλόγου. Θα ξεκινήσουν στις 20:00 και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. 

2.       Τα μέλη θα παραμένουν στον προαύλιο χώρο και θα εισέρχονται στο γραφείο ένας κάθε φορά.

3.       Ο καθένας θα μπορεί να δηλώνει τον εαυτό του κι άλλο ένα άτομο το οποίο  πληροί την ως άνω προϋπόθεση.

Εάν ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων δε συμπληρωθεί με τα ήδη τακτοποιημένα μέλη, ο Σύλλογος προτίθεται να διαθέσει το υπόλοιπο των θέσεων σε μέλη που θα τακτοποιήσουν τη συνδρομή τους έως και του έτους 2021 σε επόμενη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Οπότε, τα εν λόγω μέλη παρακαλούνται να μην προσέλθουν στις 31 Μάϊου προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

 Όσοι επιθυμούν να δηλωθούν στους αγώνες θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι:

Α. Ο Σύλλογος μέχρι στιγμής δε γνωρίζει εάν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει ομαδική μετακίνηση και διανυκτέρευση στην Αθήνα. 

Β. Το πακέτο εγγραφής που διατίθεται είναι μόνο το ενισχυμένο (οι τιμές παρατίθενται αναλυτικά παρακάτω).

Γ. Σε περίπτωση ακύρωσης της διοργάνωσης λόγω COVID-19 ενδεχομένως να υπάρχει παρακράτηση μέρους ή και όλου του ποσού συμμετοχής από τη διοργάνωση.

o   Από την πλευρά του ΔΣ του συλλόγου θα ληφθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετηθούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη.

Σε Σύμφωνα με τη διοργάνωση σε αυτή την φάση και σύμφωνα με το τρέχον πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2022, έχουν οι δρομείς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19. Συνεπώς όσοι προσέλθουν για εγγραφή παρακαλούνται να προσκομίσουν και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ώστε να αποσταλεί στη διοργανώτρια αρχή. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για ένα ποσοστό 5% αθλητών που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Όσοι έρθουν για να κάνουν την εγγραφή τους παρακαλούνται να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης COVID19 καθώς είναι απαραίτητη προϋπόθεση από τη διοργάνωση και το ζητάει για την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Όσον αφορά στην καταχώρηση προηγούμενων καλύτερων επιδόσεων των δρομέων μελών της ομάδας, σημειώνονται τα εξής:

1. Καλύτερες επιδόσεις λαμβάνονται υπόψη μόνο εφόσον έχουν αποδεδειγμένα επιτευχθεί τα τελευταία τρία χρόνια, 2019 – 2020 - 2021. Επιδόσεις προηγούμενων ετών δεν λαμβάνονται υπόψη ακόμη και εάν δηλωθούν από εσάς στα αντίστοιχα πεδίο του excel της ομαδικής σας εγγραφής.
2.
 Σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα, στην περίπτωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Μαραθωνίου ή Ημιμαραθωνίου, ενώ στην περίπτωση συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ή 10χλμ λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Αγώνων 5χλμ, 10χλμ ή Ημιμαραθωνίου.
3.
 Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις αγώνων βουνού, ορεινού τρεξίματος ή υπεραποστάσεων.
4.
 Η διοργάνωση στην οποία έχει επιτευχθεί η καλύτερη επίδοση που δηλώνεται επιλέγεται από την λίστα των διοργανώσεων που υπάρχουν διαθέσιμες στο πεδίο «Καλύτερη Επίδοση -Διοργάνωση».
5.
 Τέλος σημειώνεται ότι δρομείς για τους οποίους δεν έχει δηλωθεί έγκυρη (με βάση τα παραπάνω) καλύτερη επίδοση, έχει δηλωθεί ανακριβή επίδοση όπως προκύπτει μετά από τον έλεγχο που διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Οργανωτικής Επιτροπής, κατατάσσονται στο τελευταίο block εκκίνησης του αντίστοιχου αγώνα.