12/5/22

Εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου στη Λίμνη Στυμφαλία

 Το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), ο Αθλητικός Σύλλογος Νεμέας και ο αθλητικός σύλλογος Λαύκας «Η Στυμφαλίς», σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, ενημερώνουν για το άνοιγμα των εγγραφών στις αγωνιστικές διαδρομές του 5ου Ημιμαραθώνιου Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «Stymphalia Lake Run 2022», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου (ώρα έναρξης εκκινήσεων 09:00), στη Λίμνη Στυμφαλία.

Ο αγώνας θα έχει ως αφετηρία το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (5, 10 και Ημιμαραθώνιο) που θα πραγματοποιηθούν περιφερειακά της Λίμνης Στυμφαλίας.

Για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι απαραίτητη η εγγραφή έως τις 18 Μαΐου 2022, μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα www.stymphalialakerun.gr. Ως ελάχιστο κόστος εγγραφής ορίζεται το ποσό των €5, το οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να καταθέσουν σε έναν από τους φορείς αρωγής παιδιών που προτείνονται στη φόρμα εγγραφής, ή σε φορέα της επιλογής τους.