28/3/20

Ανακοίνωση αγώνων URSA TRAIL

Αγαπητοί φίλοι,

Το τελευταίο διάστημα ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που έχουν αλλάξει κάθε προγραμματισμό στη ζωή μας. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να σταματάμε να σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας.


Η Οργανωτική Ομάδα του URSA TRAIL εργάζεται όπως πάντα για τη διοργάνωση και τα μονοπάτια ώστε στους μελλοντικούς μας αγώνες να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων Ursa Trail 40km-21km-11km είναι 30 και 31 Μαΐου. Ελπίζουμε σε θετικές εξελίξεις και ομαλοποίηση της παρούσας κατάστασης ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν την ημερομηνία που έχει αποφασιστεί. Αν όμως τα γεγονότα συνεχίσουν να είναι αρνητικά και δεν ευνοούν τη διεξαγωγή των αγώνων τότε στα μέσα Απριλίου θα προβούμε σε νεότερη ανακοίνωση με το νέο και οριστικό πλάνο της διοργάνωσης.

Στις 29 και 30 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ultra Ursa Trail όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Το Σάββατο 29 Αυγούστου με εκκίνηση και τερματισμό το Μέτσοβο θα διεξαχθούν: ο ατομικός αγώνας 100Km και Team Race-Σκυταλοδρομία όπου την απόσταση των 100km θα τη μοιραστεί ομάδα τριών αθλητών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και στους αθλητές που θα ήθελαν να τρέξουν απόσταση 40km να το κάνουν με τη συμμετοχή τους στο Team Race με ομαδικό πλέον τρόπο και πνεύμα συνεργασίας.

Παράλληλα την Κυριακή 30 Αυγούστου εφ’ όσον ακυρωθούν οι αγώνες του Μαΐου, θα προσθέσουμε και αγώνες μικρότερων αποστάσεων.

Για όσους έχουν ήδη κάνει εγγραφή και πληρωμή στους αγώνες Ursa Trail 40km-21km-11km αν τελικά η διοργάνωση δεν πραγματοποιηθεί τον Μάιο και οι αθλητές δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες του Αυγούστου, θα επιστραφεί όλο το ποσό πλην των τραπεζικών εξόδων. Θα υπάρχει ειδική φόρμα στη σελίδα της διοργάνωσης www.ursatrail.gr που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση ακύρωσης των αγώνων.

Ευχόμαστε υπομονή, ψυχραιμία κι ελπίζουμε σύντομα όλα να βρουν το μονοπάτι τους.