12/7/23

Επίδοση επιταγής στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν Λάρισας

 

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 αντιπροσωπεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του οικοτροφείου 'Ελευθερία', δομή του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και έγινε η επίδοση επιταγής ποσού 2.673,00€. Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τους αγώνες του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης καθώς και του Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος όπου συμμετείχαν οι σύλλογοι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (ΕΟΛΣΜΑ-Υ). Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων έχει συνάψει ειδική συμφωνία με τις συγκεκριμένες διοργανώσεις και μέρος του ποσού του κόστους εγγραφής των αθλητών των συλλόγων της αποδίδεται σε ευαγή ιδρύματα τα οποία προτείνουν οι σύλλογοι κατά την ετήσια συνέλευσή της.

Από το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας παραβρέθηκαν η Επιστημονικά Υπεύθυνη του οικοτροφείου Θώμη Σούλτη, οι εκπαιδευτές Γιώργος Χύτας και Θάνος Δεσπότης και η Διοικητικά Υπεύθυνη Ζωή Παρμάκη. Για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΜΝΛ και αντιπρόεδρος της ΕΟΛΣΜΑ-Υ Απόστολος Γούλας και τα μέλη Χριστίνα Τασιάκου, Απόστολος Ζαχαρίας, Απόστολος Γκέκας και Νικόλαος Γούλας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας ενημέρωσαν ότι με τη συγκεκριμένη δωρεά θα στηρίξουν τη προσπάθεια που γίνεται για την αγορά ενός λεωφορείου 9 θέσεων που θα εξυπηρετεί τους ωφελούμενους του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Λάρισας. Επιπλέον εκφράστηκε η διάθεση για συνεργασία στο μέλλον για την ενίσχυση των σκοπών και των δράσεων του Συλλόγου. Τέλος, τα μέλη του ΣΜΝΛ μετέφεραν τους χαιρετισμούς και τη στήριξη της ΕΟΛΣΜΑ-Υ.