12/7/23

Σε εξέλιξη ο αγώνας OSLOBERGEN Trail στη Νορβηγία

 Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στη Νορβηγία το OSLOBERGEN Trail απόστασης 512 χιλιομέτρων και θετικής υψομετρικής 18.000 μέτρων. Η εκκίνηση έχει δοθεί στο Όσλο την Πέμπτη 6/7 και ο τερματισμός είναι στο Bergen με όριο 224 ωρών στις 15/7. Στον αγώνα συμμετέχουν 2 ελληνικές ομάδες, η “Greek Trinity” αποτελούμενη από Γιάννη Ιωάννου, Μιχάλη Παπαδόπουλο και Νεόφυτο Παπαδόπουλο και οι “ Greek Mountain Runners” από τον Γιάννη Μπάγιο, Θανάση Μίχα και τον δρομέα του συλλόγου μας Κώστα Μάγγο. Καθώς διανύουμε την 5η μέρα του αγώνα μετά από πολύωρη συζήτηση και ώριμη σκέψη και έχοντας ήδη διανύσει 270χμ η «Greek Trinity» αποφάσισε να εγκαταλείψει. Δηλώνουμε τον θαυμασμό μας και τους ευχόμαστε καλή αποκατάσταση. Οι «Mountain Runners” συνεχίζουν και ήδη βρίσκονται στο 356ο χιλιόμετρο. Στην επικοινωνία που είχαμε με τη σύζυγο του Κώστα Μάγγου, μας ενημέρωσε σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όπως η ασταμάτητη βροχή, το σαθρό έδαφος και η νύχτα που διαρκεί περίπου μόνο 2 ώρες.  

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα που έχει μόνο την απαραίτητη σηματοδότηση και εξωτερική τροφοδοσία και βοήθεια. Οι συμμετέχοντες πορεύονται με τη χρήση συσκευών  GPS και πυξίδας.  

 Πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στο σύνδεσμο: https://www.oslobergentrail.com/en/home_en/  

 

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της ομάδας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://langtoglengelive.com/events/obt/track/2023-07-06_00/index.html  

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη, καλό τερματισμό και τους περιμένουμε πίσω για να μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας