29/7/23

Κουφάλια Hill Run

 «Τρέχοντας η ζωή γίνεται πιο συναρπαστική.

Αρκεί να έχεις συνεχώς τα μάτια για να την αντικρίσεις»

Δήμητρα Ιορδανίδου

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το Κουφάλια Hill Run με τη συνεργασία του Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων και της οργανωτικής επιτροπής του Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου».

Το όραμα μας

Τα ιδεώδη της Δήμητρας Ιορδανίδου σχετικά με την ένταξη των παιδιών στον κόσμο της άθλησης, με την υποστήριξη και την συντροφιά των γονιών τους, είναι αυτά που μας οδήγησαν στην δημιουργία αυτού του αγώνα. Στόχος μας είναι, μέσα από την αγάπη μας για τον αθλητισμό να παρακινήσουμε τους νέους να ασχοληθούν ενεργά με αυτόν.

Η Δήμητρα μας έχει γράψει την δική της ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό: με δύο φορές 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές 4η πανελλήνια θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Έχει, επίσης, εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους διεθνείς μαραθωνίους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να φέρουμε τους συμπολίτες μας σε επαφή με το όμορφο περιβάλλον των Κουφαλίων. Παράλληλα, επιδιώκεται, μέσα από τον αγώνα, η ευαισθητοποίηση σε σχέση με την οδική παιδεία τόσο μέσα, όσο και έξω από το αστικό τοπίο, ώστε να μπορέσουμε να πλησιάσουμε τα ευρωπαϊκά πρότυπα των πράσινων πόλεων.

 

Πρόγραμμα Διοργάνωσης

Αγώνας Δρόμου 10 km: 10:00

Αγώνας Δρόμου 6 km: 10:10

Παιδικός Αγώνας Γονέα- παιδιού: 10:20

Βραβεύσεις: 11:30

 

Παροχές

  • Οι δρομείς που θα συμμετέχουν θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και τεχνικό μπλουζάκι.
  • Στο τέλος του αγώνα θα παρέχονται σε κάθε αθλητή νερό, φρούτα και σάντουιτς.

 

Προσέλευση και Παραλαβή Εξοπλισμού

Οι αριθμοί συμμετοχής των αγωνιζόμενων θα παραλαμβάνονται:

  • Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στα γήπεδα τένις, όπου γίνεται και η εκκίνηση των αγώνων, από 8:00π.μ. έως 9:30π.μ.
  • Την Παρασκευή 15/09, μεταξύ 9:30-13:00 και 17:30-20:30 και το Σάββατο 16/09 μεταξύ 9:30-14:00 από το κατάστημα οπτικών Gipatidou Optical Center (Εθνικής Αντιστάσεως 35, Κουφάλια).

Για πληροφορίες: info@koufaliahillrun.g

Για εγγραφή στη διοργάνωση, πάτησε εδώ:

https://event.athletopia.com/koufalia-hill-run