9/3/20

6ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΝΑΒΟΛΗ


«Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθώνιου Ολυμπίας με ευαισθησία και υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο και λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του κορωναϊού αναγκάζεται να προχωρήσει στην αναβολή του 6ου Μαραθώνιου Ολυμπίας και όλων τον παράλληλων δράσεων που ήταν προγραμματισμένες για τις 28 και 29 Μαρτίου στην Ηλεία, μετά και από τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας.
Προτεραιότητά μας είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι δρομείς, εθελοντές, θεατές και εργαζόμενοι του αγώνα να αισθάνονται ασφαλείς και να απολαμβάνουν πλήρως το γεγονός χωρίς φόβο που να σχετίζεται με την υγεία και την ασφάλειά τους, αλλά και ατόμων με τα οποία έρχονται σε επαφή που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Tο επόμενο διάστημα και παρακολουθώντας τις εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία των εκδηλώσεων του 6ου Μαραθωνίου Ολυμπίας ή την οριστική ακύρωσή τους για το 2020.
Ευχόμαστε πολύ σύντομα, να έχει ξεπεραστεί αυτή η απρόβλεπτη, απρόσμενη και εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση που έχει προκύψει και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία ακόμα εξαιρετική διοργάνωση στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες!»