11/2/20

1ο Φεστιβάλ αγώνων εντός σταδίου στο δημοτικό στάδιο Χαϊδαρίου

Ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, θα διοργανώσει το 1ο Φεστιβάλ αγώνων εντός σταδίου στο δημοτικό στάδιο Χαϊδαρίου το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020.
Οι αγώνες είναι:

Αγώνας 1 ώρας εντός σταδίου, που είναι αφιερωμένος στον φίλο συντρέχτη Νίκο Κατσαρό
που έφυγε από κοντό μας πριν λίγες ημέρες
Αγώνας 3 ωρών
Αγώνας 6 ωρών
Αγώνας 12 ωρών
Έναρξη αγώνων
Οι αγώνες 1 ώρας και 12 ωρών θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα στις 12 το μεσημέρι με τους αθλητές της 1 ωρας να τρέχουν στην εσωτερική διαδρομή των 400 μέτρων, ενώ οι αθλητές των 12 ωρών στην 4 διαδρομή 422 μέτρων.
Οι αθλητές των 3 ωρών θα ξεκινήσουν στην εσωτερική διαδρομή στις 14.00 και θα ολοκληρωθεί στις 17.00.
Οι αθλητής των 6ωρων θα ξεκινήσουν στις 17.30 και θα ολοκληρωθεί στις 23.30
Οι αθλητές του 6ωρου και 12ωρου κάθε 3 ώρες θα αλλάζουν φορά κατεύθυνση αφού ολοκληρώσουν τον γύρο που τρέχουν.
Προσοχή σε όλους τους αγώνες στα τελευταία 4 λεπτά θα ειδοποιούνται οι αθλητής να ολοκληρώσουν τον γύρο που κάνουν και αν δεν τα καταφέρουν με το σφύριγμα της λήξης κάθε αγωνα θα σταματήσουν στο σημείο που έχουν φτάσει για να μετρηθούν τα μέτρα που έχουν καλύψει στον τελευταίο γύρο και να προστεθούν στους προηγούμενους γύρους τους για να βγει η τελική κατάταξη.
Δεν υπάρχουν όρια και προϋποθέσεις συμμετοχής.
Θα υπάρξει πλήρης κάλυψη όσο αφορά την τροφοδοσία των αθλητών με νερά, χυμούς, αναψυκτικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτες, γλυκά-αλμυρά snacks, και μακαρόνια για τους αθλητές των 6 και 12 ωρών καθώς και μετά τον τερματισμό στους αθλητές των 3 ωρών. Παράλληλα θα υπάρχει πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.
Οι απονομές του κάθε αγώνα θα γίνεται περίπου μισή ώρα μετά την ολοκλήρωση τους.
Για όσους το επιθυμούν να έχουν δικά τους υγρά, τροφές και ότι άλλο, θα το παραδώσουν στην οργανωτική επιτροπή 1 ώρα πριν τον αγώνα για να τοποθετηθεί σε ξεχωριστό τραπέζι τροφοδοσίας εκτός της διοργάνωσης.
Θα μπορούν οι αθλητές να χρησιμοποιήσουν για το πλύσιμο τους και για τα πράγματα τους τα αποδυτήρια του γηπέδου.
Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν και στους αγώνες πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο εκκίνησης (Γραμματείας) 1 ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων τους.
Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους και τιμητικά κύπελλα στους 3 πρώτους άνδρες και 3 πρώτες γυναίκες και στους 4 αγώνες.
Θα υπάρξει και αναμνηστικό t-shirt για τους αγώνες των 3, 6, και 12ωρων.
Κάθε συμμετέχων θα καταβάλλει μαζί με το δελτίο-φόρμα συμμετοχής το αντίτιμο των 10 ευρώ για την 1 ώρα. Τα έσοδα του συγκεκριμένου αγωνα της 1 ώρας θα δοθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος Νίκου Κατσαρού για την ενίσχυση της.
15 ευρώ για τις 3ωρες
20 ευρώ για τις 6ωρες
και 30 ευρώ για τις 12 ώρες
Ο συμμετέχων αθλητής θα αναγράφει το όνομά του στο έντυπο κατάθεσης στο λογαριασμό του συλλόγου:
ΤΡΑΠΕZA EUROBANK ERGASIAS A.E. (NTT)
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 00260602830200575455
IBAN: GR86 0260 6020 0008 3020 0575 455
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και θα το αποστέλλει Ηλεκτρονικά: sta-tsi@hotmail.com ή info@apollonrunnersclub.gr.
Το δημοτικό στάδιο Χαϊδαρίου είναι στο Άνω δάσος Χαϊδαρίου, οι αθλητές που θα έρθουν θα ανέβουν την Αθηνών – Κορίνθου (Λεωφ. Καβάλας) με κατεύθυνση προς Κόρινθο και φτάνοντας στην διασταύρωση με την οδό Γ.Παπανδρέου στρίβουν δεξιά (καφέ entrée και δια χειρός) ανεβαίνουν και φτάνοντας στην πλατεία άνω δασός Χαϊδαρίου, δεξιά την Ηρώων Πολυτεχνείου η οποία τους οδηγεί στο στάδιο όπου υπάρχει δημοτικό πάρκινγκ. Με λεωφορείο να πάρουν την γραμμή Αθήνα – Δάσος Χαϊδαρίου απέναντι από στον σταθμό Λάρισας θα κατέβουν στην πλατεία Άνω Δάσους Χαϊδαρίου.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Πληροφορίες: Σάμιος Κων/νος 6976079500 Τσιμακίδης Σταύρος 6974411515
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ