16/2/20

Με γυναίκα νικήτρια Ολυμπιονίκη το ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL 4

Το φετινό ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL 4 είχε την τιμή να υποδεχτεί τη χάλκινη Ολυμπιονίκη των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου το 2012 Χριστίνα Γιαζιτζίδου!

Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου έτρεξε στον αγώνα των 20 χλμ και κέρδισε τη γενική κατηγορία των γυναικών με τον εκπληκτικό χρόνο 2.06.12. Μάλιστα η χάλκινη Ολυμπιονίκης τερμάτισε 1η στις γυναίκες και 6 στη γενική κατηγορία του αγώνα!

Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου, που φέτος τίμησε με τη συμμετοχή της το ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL έχει πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Μεταξύ άλλων, τo 2009 από κοινού με την Αλεξάνδρα Τσιάβου ήρθε πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Πόζναν της Πολωνίας ενώ το 2011 κατέκτησε μαζί με την Τριανταφυλλιά Καλαμποκά το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στα πλαίσια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας κάτω των 23 ετών. Μαζί με την Αλεξάνδρα Τσιάβου έχει σημειώσει και άλλες επιτυχίες όπως οι πρώτες θέσεις το 2011 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπλεντ και στο Ευρωπαϊκό του Πλόβντιβ ενώ τον Αύγουστο του 2012 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.