10/2/20

Έκλεισαν οι εγγραφές στο Gentiki trail 4 - Πληροφορίες Συμμετοχής


Έκλεισαν οι εγγραφές του ορεινού αγώνα της Λάρισας, ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL 4 με ρεκόρ συμμετοχών. Αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα βρεθούν την Κυριακή στο μυστικό βουνό της Λάρισας για να τρέξουν και να γνωρίσουν τα μονοπάτια του πράσινου λίθου της αρχαιότητας!

Λίγες μέρες έμειναν για τους δύο αγώνες. Ο καιρός προβλέπεται να είναι ιδανικός! Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας.

Παρακαλούνται όσοι έχουν κάνει εγγραφή (με πληρωμή) στον αγώνα, να ελέγξουν ότι είναι ολοκληρωμένη η εγγραφή τους εδώ: http://www.larisamarathon.gr/p/gentiki.html

Οι αθλητές μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής το Σάββατο το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου 18:00-20:00 όπου θα γίνει Pasta party και τεχνική ενημέρωση στις 19:00.
http://www.larisamarathon.gr/2020/01/pasta-party-trail-4.html

Την Κυριακή θα υπάρχει δωρεάν λεωφορείο από τη Λάρισα για το Γεντίκι για τους αθλητές και τους εθελοντές του αγώνα στις 08:15 στο Σταθμό ΟΣΕ.  http://www.larisamarathon.gr/2020/02/blog-post_62.html

Η γραμματεία θα λειτουργήσει την Κυριακή στο χώρο εκκίνησης από τις 08:00 έως τις 09:30. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση όλων των αθλητών.

Περισσότερες πληροφορίες στη προκήρυξη του αγώνα.
http://www.larisamarathon.gr/p/4-gentiki-trail-20-gentikaki-trail-5.html

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣwww.larisamarathon.gr
Απόστολος Γούλας: 6932752733
Email: gentikitrail@gmail.com
Γραφεία Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας
Κάρλας & Λαζαρίδη, Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Γεωργίου, Λάρισα





ΧΟΡΗΓΟΙ