14/2/20

6th Volos Half Run 21.2km - I Love Volos Run 5.1km - Volos Fun Run Παιδικός Αγώνας 500m

6th Volos Half Run 21.2km - I Love Volos Run 5.1km - Volos Fun Run Παιδικός Αγώνας 500m



*ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ: 
http://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=783cea51cec880e6887b3e055fc110ed&he=0

Δύο μεγάλες καινοτομίες  θα έχει το 6ο Volos Half Run 2020.

1. Η  διαδρομή του αγώνα  I Love Volos Run 5.1km, που θα διεξαχθεί στις κεντρικότερες οδούς της πόλης, Αργοναυτών – Γρ. Λαμπράκη – Ιάσονος -   Δημητριάδος. Επίσης η νέα  διαδρομή, θα είναι και τα πρώτα χιλιόμετρα του αγώνα Volos Half Run 21,2χλμ, αποφεύγοντας έτσι τα στενά δρομάκια στα Παλαιά, τον πεζόδρομο στις Αλυκές και την προβληματική διαδρομή της αναστροφής στο δρομο προς τον Αγ. Στέφανο.
2. Ο τρόπος εγγραφών αλλάζει. Η πληρωμή θα γίνεται μόνο online με κάρτα, και έτσι δεν θα υπάρχουν εκκρεμείς εγγραφές. Κάθε πληρωμή θα καταχωρείται αυτόματα στο σύστημα, συνεπώς δεν θα υπάρχει περίπτωση λάθους με εγγραφή που πληρώθηκε αλλά δεν καταχωρήθηκε, ή από αθλητή που έκανε κατάθεση χωρίς να γράψει το όνομά του. Ποσό συμμετοχής για τους αγώνες 21,2 και 5,1χλμ, 10 ευρώ.


Εναλλακτικά όσοι μένουν ή βρίσκονται στον Βόλο, μπορούν να κάνουν την εγγραφή στους υπεύθυνους του ΣΔΥ Βόλου, και θα λαμβάνουν απόδειξη.
Προσεχώς θα προστεθεί και λινκ όπου θα αναφέρονται όλες οι οριστικοποιημένες εγγραφές ώστε κάθε αθλητής να μπορεί να επιβεβαιώνεται ότι όλα είναι οκ.


Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη. Του προέδρου και δρομέα του ΣΔΥ Βόλου που τίμησε το άθλημα και τον σύλλογο μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του.


Ακολουθεί η προκήρυξη:

6th Volos Half Run 21.2km / 27ο I Love Volos Run 5.1km / Παιδικός Αγώνας 500 μέτρων



Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνουν το 6th Volos Half Run και τους παράλληλους αγώνες. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ανακοινώνει ότι ένα ευρώ από κάθε συμμετοχή θα δοθεί στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Μάλιστα ως κατώτερο όριο συμμετοχών στους αγώνες του Volos Half Run τέθηκε ο αριθμός των 2.000 δρομέων, και αυτό σημαίνει ότι αν οι συμμετοχές θα είναι λιγότερες θα δοθούν οπωσδήποτε 2.000 ευρώ, ενώ αν είναι περισσότερες θα δοθεί και το επιπλέον ποσό.

Το 6th Volos Half Run θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 στις 17.00 το απόγευμα, με εκκίνηση και τερματισμό την παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Θα περνά από τις οδούς Δημητριάδος και Ιάσωνος, θα πηγαίνει προς τις Αλυκές και θα επιστρέφει.
Παράλληλα θα διεξαχθεί το 27ο I Love Volos Run. Επίσης θα διεξαχθεί και ο αγώνας Volos Fun Run 500 μέτρων για παιδιά ως 12 ετών.
1.        ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 6ου Volos Half Run 21,2km - ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 17.00
Εκκίνηση στη παραλία του Βόλου κτίριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Aργοναυτών - Ιάσονος - Δημητριάδος - Παλαιά - μέσω του ποδηλατοδρόμου στο Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο Πεδίο του Άρεως – Πευκάκια – Αλυκές - και επιστροφή από την ίδια διαδρομή με τερματισμό στη παραλία του Βόλου.
Η διαδρομή από gps εδώ: https://www.strava.com/activities/2885763452.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 27ου I Love Volos Run. Ώρα εκκίνησης 17.45.
Εκκίνηση και τερματισμός στη παραλία του Βόλου κτίριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Παραλία Βόλου - Αργοναυτών - Γρ. Λαμπράκη - Ιάσονος – Δημητριάδος – Αργοναυτών.
Η διαδρομή από gps εδώ: https://www.strava.com/activities/2172179521.
2.        ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
6ο Volos Half Run: Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.
27ο I Love Volos Run: Όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας. Για τους ανήλικους απαιτείται η υπογραφή κηδεμόνα. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.

3.        ΠΑΡΟΧΕΣ:
Οι αθλητές θα έχουν όλες τις πλούσιες παροχές που προσφέρει το 6ο Volos Half Run και αναφέρονται παρακάτω, αναμνηστικό t-shirt luanvi dri fit  βάρους 90grm, μοναδικό αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα.
Προσοχή για την επιλογή μεγέθους:
το μπλουζάκι είναι slim fit (XS - XXL). Υπολογίστε καλά τι μέγεθος θέλετε.

Η μπλούζα που δόθηκε στον αγώνα του 2019
Παρακαλούνται οι σύλλογοι δρομέων και όλοι οι σύλλογοι, γυμναστήρια και ομάδες να καταθέτουν έγκαιρα όσες δηλώσεις έχουν διαθέσιμες χωρίς να τις αφήσουν για τη τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφύγουν πιθανό πρόωρο κλείσιμο των εγγραφών λόγω μεγάλης ζήτησης συμμετοχών . Η διοργάνωση παρέχει τη δυνατότητα για ομαδική εγγραφή, και κάθε σύλλογος που επιθυμεί αυτό τον τρόπο, μπορεί να κατεβάσει το αρχείο: https://www.mediafire.com/file/xro0g7owoiehhsi/omadikes.xlsx/, να το συμπληρώσει και να το στείλει στο sdyvolou@gmail.com , ενώ επίσης θα υπάρξει συνεννόηση για τον τρόπο πληρωμής.


Λήξη εγγραφών: Σάββατο 11 Απριλίου 2020
Ποσό συμμετοχής για τους αγώνες 21,2 και 5,1χλμ, 10 ευρώ.

4.        ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ:
H τροφοδοσία-παροχές στο 6ο Volos Half Run: Σταθμοί ανεφοδιασμού: Στην αφετηρία, στον τερματισμό, στο 4ο χλμ, στο 7ο χλμ, στο 10.500μ, στο 14ο και στο 17ο χλμ. ΣΕΛΙ Φυσικό μεταλλικό νερό Στο 10,5ο χλμ θα δοθεί στους δρομείς τζελ από τη Pharmnet, και στον τερματισμό θα δοθούν επίσης στους δρομείς, πάρα πολλά προϊόντα-δώρα των χορηγών, και πιο συγκεκριμένα από την ΕΨΑ , Μπάρες δημητριακών Παπαδοπούλου , Καρακατσάνης Fοοd Service (σάντουιτς).

27ο I Love Volos Run
: στο 3ο χιλιόμετρο νερό, στον τερματισμό νερό, αναψυκτικό ΕΨΑΜπάρες δημητριακών Παπαδοπούλου.

5.        ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ


6ο Volos Half Run.
 Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα, ενώ οι αθλητές θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ως εξής, με βράβευση για τους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας για άνδρες και γυναίκες (οι πρώτοι κάθε κατηγορίας και με κύπελο): Μέχρι 19 ετών, από 20 έως 29 ετών, από 30 έως 39 ετών, από 40 έως 49 ετών, από 50 έως 59 ετών και από 60- 69 ετών και από 70 ετών και άνω. Ηλικιακές κατηγορίες με λιγότερες από 5 συμμετοχές, θα συγχωνεύονται με την αμέσως επόμενη.
27ο I Love Volos Run. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες. Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα.
6.        ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής, στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάση των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχτεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.
7.        ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΟΜΕΩΝ
Κατά τη διοργάνωση του αγώνα θα κινείται ασθενοφόρο. Τον αγώνα θα επιβλέπουν εθελοντές, η Τροχαία Μαγνησίας, το Λιμενικό Σώμα Βόλου, ενώ στον αγώνα θα προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, η Λέσχη Εθελοντών Βόλου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.
8.        ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 6ο Volos Half Run
2 ώρες και 45 λεπτά, με πέρασμα στο μισό του αγώνα (10,5ο χιλιόμετρο) έως 1 ώρα και 25 λεπτά. Όσοι βγαίνουν εκτός χρονικού ορίου ή επιθυμούν να μη συνεχίσουν τον αγώνα, θα επιβιβάζονται στα αυτοκίνητα της διοργάνωσης, αλλιώς θα συνεχίζουν με δική τους ευθύνη έχοντας παραδώσει τον αριθμό συμμετοχής.
9.        ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ  ανά χιλιόμετρο
10.     ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Οι αθλητές, όπως και οι κηδεμόνες ανήλικων που θα τρέξουν στον αγώνα (6ο Volos Half Run 2020 & 27ο I Love Volos Run) πρέπει να επιβεβαιώσουν στο σύνδεσμο εγγραφής ότι αποδέχονται τους όρους της προκήρυξης.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές, οι εθελοντές και οι υποστηρικτές των αγώνων δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και καρδιολογικό έλεγχο.
11.     ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα αναλάβει τη δωρεάν φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση των αγώνων. Το υλικό θα αναρτηθεί στη σελίδα του συλλόγου και σε sites, ενώ οι αγωνιζόμενοι αποδέχονται ότι παραιτούνται από κάθε διεκδίκηση δικαιωμάτων για το υλικό που περιλαμβάνει εικόνες τους.
12.     ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, παραλιακό συγκρότημα. Η φύλαξη των αντικειμένων των αθλητών θα γίνεται σε αίθουσα στο Πανεπιστήμιο Βόλου. Η διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για απώλεια αντικειμένων αξίας.
13.     ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)


Γραφτείτε εδώ: 
http://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=783cea51cec880e6887b3e055fc110ed&he=0Ποσό συμμετοχής 10 ευρώ.
Οι εγγραφές για τους ανήλικους πρέπει να γίνονται αποκλειστικά από τον κηδεμόνα τους.
Δείτε ξανά όσα αναφέρονται στη παράγραφο 3.
Παρακαλούνται οι σύλλογοι δρομέων και όλοι οι σύλλογοι, γυμναστήρια και ομάδες να καταθέτουν έγκαιρα όσες δηλώσεις έχουν διαθέσιμες χωρίς να τις αφήσουν για τη τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφύγουν πιθανό πρόωρο κλείσιμο των εγγραφών λόγω πληθώρας εγγραφών. Η διοργάνωση παρέχει τη δυνατότητα για ομαδική εγγραφή, και κάθε σύλλογος που επιθυμεί αυτό τον τρόπο, μπορεί να κατεβάσει το αρχείο από εδώ https://www.mediafire.com/file/xro0g7owoiehhsi/omadikes.xlsx/, να το συμπληρώσει και να το στείλει στο sdyvolou@gmail.com , ενώ επίσης θα υπάρξει συνεννόηση για τον τρόπο πληρωμής.

Λήξη εγγραφών: Παρασκευή 17 Απριλίου 2020
Ποσό συμμετοχής 10 ευρώ.
14.     ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 500 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ 12 ΕΤΩΝ
Ο αγώνας δεν θα είναι ανταγωνιστικός, και έχει σκοπό να αναδειχτεί η χαρά της συμμετοχής. Έτσι δεν θα κρατηθούν αποτελέσματα. Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο με το σήμα του αγώνα. Δεν θα γίνουν προεγγραφές, παρά μόνο εγγραφές πριν την εκκίνηση, και τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται στη παραλία του Βόλου από τις 15.45. Εκκίνηση του αγώνα στις 16.15.
Η διαδρομή του παιδικού αγώνα από gpshttps://www.strava.com/activities/875029451
15.     ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 
Διαρκώς με δελτία τύπου θα ανακοινώνονται νέα για τον αγώνα
- Τρύφωνος Σπύρος 24210 23523 κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο
-Ιστοσελίδα του αγώνα: www.voloshalfmarathon.gr
-Η σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο facebook: https://www.facebook.com/sdyvolou/
-Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sdyvolou@gmail.com

16.     ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
-Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 (18:00-21:00) Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Παραλαβή αριθμών για τους συμμετέχοντες από τη περιοχή της Μαγνησίας και όσους ακόμη θα βρίσκονται ήδη στη περιοχή.
-Σάββατο 25 Απριλίου 2020 (12:00-16:30) Θόλος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Παραλαβή αριθμών για όλους τους συμμετέχοντες.
16:15  Εκκίνηση παιδικού αγώνα 500 μέτρων.
16:40  Συγκέντρωση στην αφετηρία – ενημέρωση αθλητών
17.00  Εκκίνηση Volos Half Run από το χώρο μπροστά στο Πανεπιστήμιο
17.45  Εκκίνηση I Love Volos Run από το χώρο μπροστά στο Πανεπιστήμιο
17.10– 18:00 Τερματισμοί I Love Volos Run
18.15– 19:30 Τερματισμοί Volos Half Run
18:45 Απονομές Δρόμου I Love Volos Run
19:30 Απονομές Volos Half Run
Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης εάν αυτό απαιτηθεί για της ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα.


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: Γνωρίζω πως ο αγώνας τρεξίματος είναι μια δραστηριότητα η οποία ελέγχει τα όριο της σωματικής και πνευματικής αντοχής και μπορεί να επιφέρει κινδύνους για την σωματική μου ακεραιότητα από ασθένεια, τραυματισμό έως και θάνατο. Οι κίνδυνοι (χωρίς να περιορίζονται στους παρακάτω) προέρχονται από το φυσικό περιβάλλον, τις εγκαταστάσεις, την θερμοκρασία, τον καιρό, τη φυσική κατάσταση των αθλητών, τον εξοπλισμό, τις αντιδράσεις άλλων ανθρώπων (π.χ. εθελοντές, διοργανωτές, κριτές, αθλητές ) αλλά και από την αφυδάτωση ή έλλειψη τροφίμων. Με την παρούσα δήλωση αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη των κινδύνων που ενδέχεται να προκύψουν. Δηλώνω πως έχω κάνει πρόσφατα ιατρικό έλεγχο, είμαι υγιής, και έχω την σωματική ικανότητα και έχω προπονηθεί κατάλληλα για ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός. Σε οποιοδήποτε σημείο πιστέψω πως δεν είναι ασφαλές να συνεχίσω, θα σταματήσω άμεσα τη συμμετοχή μου σε αυτή τη δραστηριότητα. Η συγκεκριμένη δήλωση θα χρησιμοποιηθεί από τους διοργανωτές σε κάθε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο. Οι πράξεις μου θα διέπονται από το πνεύμα της παρούσας δήλωσης. Με την αίτηση μου και την αποδοχή αυτής ώστε να λάβω μέρος στον αγώνα τρεξίματος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεων μου και αναφέρω στους διαχειριστές της διαθήκης μου, στους κληρονόμους μου, στους απογόνους μου, στους πλησιέστερους συγγενείς μου πως: Σε περίπτωση θανάτου μου, αναπηρίας μου, σωματικών μου βλαβών, κλοπής ή απώλειας της περιουσίας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και κατά τη μετάβαση μου από και προς τον τόπο εκκίνησης και τερματισμού οι παρακάτω δεν έχουν καμία ευθύνη: Διοργανωτές αγώνα, συνεργάτες αυτών, χορηγοί της διοργάνωσης, όσοι δουλεύουν ή εργάζονται εθελοντικά για τη διοργάνωση, εθελοντές, κριτές, επίσημοι και μη προσκεκλημένοι. Παρακαλώ απαλλάξτε τους παραπάνω αναφερόμενους σε περίπτωση που κάποιος κινηθεί νομικά εναντίων μου για πράξη που έκανα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Δίνω τη συγκατάθεση μου να λάβω ιατρική και φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση τραυματισμού, ατυχήματος ή ασθένειας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Επιτρέπω να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και συναφών δραστηριοτήτων για κάθε νόμιμη χρήση από τους διοργανωτές και χορηγούς. Η διοργανώτρια αρχή θα χρησιμοποιήσει την παρούσα δήλωση για κάθε νομική χρήση κριθεί απαραίτητο. Δηλώνω πως έχω διαβάσει το παρόν έγγραφο, πως έχω κατανοήσει το περιεχόμενο, πως έχω παραιτηθεί ουσιωδών δικαιωμάτων μου και πως υπέγραψα ελεύθερα, χωρίς κανένα κίνητρο και καμία διαβεβαίωση. 

Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους και προϋποθέσεις.

*Για συμμετοχή ανηλίκων: είμαι κηδεμόνας του ανήλικου που δήλωσα για να συμμετέχει στον αγώνα.
Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους και προϋποθέσεις.


Το Volos Half Run και το Ι Love Volos Run είναι αθλητικές δρομικές  δραστηριότητες  που σκοπό έχουν να αναδείξουν την πόλη του Βόλου, το φυσικό κάλλος της περιοχής και της θάλασσας.

Το Volos Half Run δεν αποτελεί «αθλητικό αγώνα» (race) αλλά «γεγονός αθλητικής αναψυχής» (event), με τους δικούς του όρους, συνθήκες και κανονισμούς διεξαγωγής που μπορεί να προσομοιάζουν με τους αντίστοιχους των αγώνων, δεν απευθύνεται όμως σε αθλητές αλλά σε αθλούμενους φυσιολάτρες, χωρίς επίσημη αθλητική ιδιότητα! Κατά συνέπεια, ούτε το γεγονός αλλά ούτε και οι συμμετέχοντες σε αυτό αντιπροσωπεύουν την έννοια του αγώνα και των αθλητών αντίστοιχα, όπως αυτά ορίζονται από την αθλητική νομοθεσία (Ν.2725/1999, Ν.4603/2019) αλλά την έννοια του αθλητικού τουρισμού, όπως αυτή περιγράφεται στον νόμο περί «Θεματικού Τουρισμού» (Ν.4582/2018). Ως εκ τούτου, κάθε συσχετισμός του γεγονότος μας με την έννοια του «αγώνα» και των συμμετεχόντων του με την έννοια των «αθλητών», είναι εντελώς αυθαίρετος και θα αντιμετωπιστεί από τη διοργάνωσή μας ως σκόπιμος, δόλιος και κακόβουλος. Η διοργάνωσή μας επιφυλάσσεται για τη λήψη κάθε νόμιμου μέτρου εναντίον εκείνων που θα μας προκαλέσουν οικονομική ή ηθική βλάβη εξαιτίας μιας τέτοιας μεταχείρισης!

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων).